Daviţoiu: Medinţu să se ducă să stea cu nepoţii

Consilierul democrat-liberal Nicolae Daviţoiu a reacţionat după ce directorul Diviziei Energetice din cadrul CE Oltenia, Aurel Medinţu, a spus că este praf în energie şi că ar trebui să nu-şi mai dea cu părerea. Asta venea după ce Daviţoiu critica lipsa vânzărilor de energie ale companiei. Daviţoiu spune acum că el poate nu se pricepe la energie, însă ştie că nici Medinţu, ci la alt domeniu. Daviţoiu a mai spus că Aurel Medinţu ar trebui să plece acasă şi să aibă grijă de nepoţi dacă nu se pricepe să facă performanţă în energie. CE Oltenia traversează din nou o perioadă grea în vânzarea de energie. A redus preţul unui MW cu 10 lei, ajungând la 175 de lei, dar tot nu a vândut.

Reporter: Domnul Medinţu a spus că sunteţi praf în energie.

Nicolae Daviţoiu: Nu pot să spun acum, dar dacă vrea ne întâlnim şi îi spun în ce domeniu e dânsul somitate. Şi nu e domeniul energiei. Domnul Mehedinţu, Medinţu cum îl cheamă, în loc să se ocupe de vânzarea de energie se ia de mine. Eu să fiu în locul lui aş sta acasă să-mi cresc nepoţii şi aş lăsa oameni care pricep fenomenul de vânzare de energie pe bursă. Nu am spus că mă pricep la energetică, la termoenergetică, la cazane. Dar am văzut că nu se pricep nici la cazane. Să vedeţi când o să le pice o grămadă de utilaje pentru că nu s-au mai făcut investiţii, reparaţii la timp.

Rep.: Aveţi informaţii de acest fel?

N.D.: Am văzut ce bani au alocat, vă spun din situaţiile pe care le comunică CEO. La acelaşi număr de utilaje, din domeniul minier şi din domeniul energetic, pe care le au sumele alocate pentru reparaţii sunt foarte mici.

Rep.: Dânsul conduce această divizie?

N.D.: E băgat în faţă. Performanţa se vede prin vânzarea de energie. Nu trebuie să-mi dea mie răspuns, la vreun sindicalist sau să se certe pe probleme de organizare. Nu ştiu care e menirea dumnealui acolo. După părerea mea performanţa s-ar vedea prin vânzarea de energie şi prin întreţinerea utilajelor.  

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: