Dian Popescu: Barbu va avea mare nevoie de distonocalm

Noul copreşedinte ALDE Gorj îi recomandă lui Tudor Barbu să-şi asigure un stoc mare de distonocalm, pentru că va avea parte de surprize. Dan Vâlceanu va conduce singur PNL, susţine Dian Popescu. Acesta spune că, la Bucureşti, se pune la cale demiterea lui Tudor Barbu din funcţia de copreşedinte. „O să vedeţi, în zilele următoare, că PDL a transformat marele PNL în PDL, iar liberalii nu se mai regăsesc. Din punctul meu de vedere actualul partid, condus de Vâlceanu şi de Barbu, va avea o conducere unică. Asta este viziunea de la Bucureşti, Barbu va fi înlocuit de Dan Vâlceanu şi Dan Vâlceanu va conduce unic această filială. Este viziunea pe care o are la nivel central partidul din care cu onoare am făcut parte. Eu m-am înscris în PNL, dar m-am trezit în PDL. În acest moment, PNL nu mai există în Gorj, există numai PDL şi echipa de familie a lui Dan Vâlceanu, la nivel politic, dar e problema dumnealor. Liberalii vor continua să demisioneze şi vor urma ALDE”, a declarat Dian Popescu.

Acesta continuă criticile la adresa copreşedintelui PNL Gorj. „M-aţi întrebat dacă am distonocalm să-i dau domnului Barbu, dar acestea sunt medicamente care se prescriu numai cu reţetă de la psihiatru, domnul Barbu are, eu nu am aşa ceva. Nu poţi să obţii aceste lucruri din farmacii decât dacă ai o asemenea reţetă. Îi va fi folos distonocalmul când va vedea unde a putut să aducă vechiul Partid Naţional Liberal”, spune Dian Popescu.

Senatorul Barbu este poreclit „Distonocalm” după ce s-a lăudat la radio că le-a spus unor pensionari din Târgu Jiu că le împarte astfel de pastile, dacă sunt aşa de speriaţi de candidatul PNL la primăria Târgu Jiu. PNL a dat la o parte cinci politicieni cu notorietate şi l-a propus candidat pe fostul şef al „mascaţilor” din Gorj, cel care era spaima cartierelor de romi.

Vizualizări: 708

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: