Dorinţa unui pandur pentru 2012: vrea să fie în vizorul lui Piţurcă

Pintilii și-a pus o dorință clară de sărbători. Vrea să rămână în vizorul lui Victor Pițurcă și să prindă naționala și în 2012. Pintilii nu se gândește să plece momentan de la Pandurii. Anul 2011 a fost unul perfect pentru liderul pandurilor, Pintilii. Acesta și-a dus echipa până în zona locurilor de Europa dar a prins și câteva selecții la națională sub comanda lui Pițurcă.

În 2012, Pintilii vrea să prindă mai des naționala. În anul ce se încheie a făcut-o în 3 amicale, cu San Marino, Belgia și Grecia. În toamnă însă debuteză preliminariile Cupei Mondiale din Brazilia 2014 iar Pintilii vrea să-l impresioneze iar pe Pițurcă. Pintilii e avantajat și de faptul că, concurenții săi pe postul de închizător la națională, Lazăr de la PAOK Salonic și Mureșan de la CFR Cluj, au ambii 30 de ani. ”Naţionala e o dorinţă de-a mea. Dacă o să am evoluţii bune la club e posibil să te cheme la naţională. Aşa am fost chemat şi în tur şi mi-a făcut o mare plăcere. Au fost trei jucători de la Pandurii chemaţi la echipa naţională de seniori, lucru în premieră pentru club. Mai greu aşa ceva”, spune jucătorul de 27 de ani.

Dorit de Dinamo -

Evoluțiile bune ale lui Pintilii nu puteau trece neobservate. Pe lângă Pițurcă, mijlocașul a mai fost remarcat și de câteva echipe cu greutate din liga întâi. S-a vorbit mai întâi de Steaua dar acolo ușa e închisă pentru că Becali nu-l place deloc pe Pintilii. Oricum mijlocașul nu mai vroia să ajungă la Steaua după tratamentul la care a fost supus de echipa din Ghencea în urmă cu câțiva ani când a fost ținut numai pe la garnitura a doua. Mai nou se vorbește de interesul lui Dinamo pentru Pintilii. Câinii au avut însă arici la buzunar după plecarea lui Borcea la Miami și e greu de crezut că și-l pot permite pe jucătorul cotat la un milion de euro de panduri. ”Eu nu am zis niciodată că vreau să plec de la Târgu Jiu. Dinamo, Vaslui, Steaua nu există pentru mine. Pentru mine există Pandurii, mă simt extraordinar la clubul acesta, eu vreau să rămân aici. Sunt aproape de casă, oamenii sunt în regulă. Mie îmi place să fiu acasă şi aici, la 50 de km, e acelaşi lucru pentru mine. Dacă va veni vreo ofertă avantajoasă pentru mine şi pentru club o analizez, dacă îmi convine bine, dacă nu, voi rămâne”, spune jucătorul orginar din Petroșani.

”Nimeni, niciodată nu se aştepta să facem 30 de puncte în acest an. Şi noi suntem mulţumiţi. Anul trecut aveam 19 puncte şi ne băteam la retrogradare şi acum uite unde suntem. De când am venit eu la Târgu Jiu, acum cred că suntem mai uniţi ca niciodată. Cheia reuşitei e forţa grupului”

Pintilii

900 de mii de euro – e cota lui Pintilii pe transfermarkt.de

16 meciuri din 18 posibile a prins căpitanul pandurilor în prima parte a sezonului, timp în care a înscris de 3 ori, de fiecare dată din penalty

Vizualizări: 161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: