Gilortul Târgu Cărbunești a încheiat pregătirea de iarnă

Gilortul Cărbunești a încheiat meciurile de pregătire din pauza de iarnă cu o înfrângere. În ultimul joc dinaintea reluării campionatului, elevii lui Mario Găman și Boby Staicu s-au deplasat la Drobeta-Turnu Severin pentru partida cu satelitul Universității Craiova pe care au pierdut-o, scor 2-3.

Craiovenii au deschis scorul încă din startul partidei. După scurgerea primului sfert de oră, Ionuț Gîlcescu a restabilit echilibrul pe tabela de marcaj. Până la pauză, jucătorii Gilortului au practicat un joc bun, presărat cu ocazii mari de gol, Dragoș Săulescu (2), Ionuț Gîlcescu și Bogdan Dănăricu ratând șansa de a-și trece în cont câte o reușită după cum se arată în cronica de meci a jocului pe pagina oficială a formației gorjene:  „Actul secund a fost unul echilibrat, diferența făcând-o erorile individuale din tabăra noastră. La 5 minute de la reluare, Dragoș Săulescu trece Gilortul în avantaj pe tabelă. În minutul 70, doljenii speculează o eroare comisă de apărarea echipei noastre și egalează, iar cu 10 minute înainte de ultimul fluier, gazdele stabilesc rezultatul final. Bogdan Dănăricu, Adelin Pîrcălabu și Marian Habet au irosit ocazii importante care puteau aduce golul cu numărul 3 în contul Gilortului”.

La Severin, Mario Găman nu i-a putut utiliza, din motive medicale, pe Alexandru Oprița, Robert, Dănescu, Fabian Bărănescu, Ulrich Siewe, Rareș Brujan și Florin Marica. Pentru Ulrich Siewe sezonul este încheiat, a mai anunțat clubul. Fabian Bărănescu speră să revină peste ceva timp, iar ceilalți jucători absenți ar putea fi apți pentru etapa de săptămâna viitoare, atunci când, din păcate, Alexandru Avrămescu nu va putea evolua din cauza cumulului de cartonașe galbene.

Conform informării primite de la FRF, partida dintre FCU Craiova 2 și Gilortul, contând pentru etapa 16-a, se va disputa sâmbătă, 9 martie, începând cu ora 15:00, pe Stadionul Aripile din Craiova.

Vizualizări: 322

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: