Grigoraş: „Cardoso s-a supărat ca măgarul pe oi!”

Antrenorul Petre Grigoraş a mai fost martor al unui incident care l-a avut în centrul atenţiei pe Cardoso, la meciul cu Sportul Studenţesc, când brazilianul a lovit cu piciorul un recipient cu gheaţă aflat pe marginea terenului. Cu toate acestea tehnicianul a trecut peste ieşirea de atunci a jucătorului ieri iertându-l pentru a doua oară. 

Cardoso s-a prezentat aseară la antrenament după ce în prealabil a purtat o discuţie cu antrenorul Petre Grigoraş şi şi-a cerut scuze. „Cred că până la urmă se poate spune că am acceptat să-i mai dau o şansă. A venit la mine să-mi explice ce s-a întâmplat şi să îşi ceară scuze. După părerea mea s-a supărat ca măgarul pe oi!”, a spus antrenorul pandurilor precizând că nu este ranchiunos dar aceasta este ultima şansă pe care fundaşul o mai primeşte: „Eu nu sunt un tip ranchiunos aşa că am decis să-l reprimesc înapoi, dar i-am spus-o şi lui,  este ultima şansă pe care i-o mai dau de acum încolo. Nu va mai exista o dată viitoare, dacă va vărsa paharul din nou, va putea să facă ce vrea el, dar în altă parte decât la Pandurii”. Antrenorul a precizat că nu s-au făcut nici un fel de intervenţii pentru ca brazilianul să fie reprimit la echipă: „Nu a intervenit nimeni din afară pentru a mă influenţa să-l reprimesc înapoi, doar eu am decis asta după ce am vorbit cu jucătorul.”

Cardoso va fi amendat şi nu face parte din lot

Greşeala lui Cardoso nu va rămâne nesancţionată a mai spus tehnicianul care nu vrea să le dea exemple negative jucătorilor din lot. „Să nu credeţi că ceea ce a făcut va rămâne nesancţionat, din contră. Pe lângă faptul că nu va face parte din planurile mele pentru meciul de sâmbătă va primi şi o sancţiune financiară”, a spus Grigoraş care va propune ca fundaşul să fie sancţionat: „Pentru că un asemenea comportament nu poate fi tolerat va fi sancţionat. Cardoso va fi amendat pentru că a absentat nemotivat de la antrenamentul de marţi”. 

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: