Grigoraş: „Fanii ne pot ajuta să câştigăm !”

Grigoraş speră ca Pandurii să mai aibă un atu în faţa câinilor. Majoritatea fanilor din Tg Jiu ţin cu Universitatea Craiova astfel că vor fi înverşunaţi împotriva echipei din Ştefan cel Mare.

Pandurii au nevoie de toate ajutoarele posibile pentru a-i bate în premieră pe dinamovişti la Târgu Jiu.

Cere aportul fanilor

Biletele pentru meciul cu Dinamo s-au pus în vânzare în această dimineaţă. Preţurile sunt normale, între 10 şi 20 de lei, astfel că e de aşteptat ca fanii să vină în număr mare pe Municipal. „Ajutorul tribunelor trebuie să fie unul major. Cu ajutorul lor poate o să ne fie mai uşor. Normal ar trebui să vină mulţi spectatori, nocturna îţi dă o altă senzaţie la un meci iar 99 la sută din spectatori ţin cu Craiova aşa că vom avea sprijin”, zice Grigoraş care se teme însă de forţa dinamoviştilor. „Dănciulescu are mai multe goluri ca toată echipa noastră la un loc! Nu-i uităm nici pe Alexe, Munteanu sau Bălgrădean, există o diferenţă de valoare între noi şi ei dar putem trece peste asta”.

Glume cu piticul Dumitru

Lui Grigoraş i-au ajuns la urechi şi vorbele rostite ieri de cel mai mic jucător din lotul său, Roberto Dumitru: „Nu aș avea emoții dacă aș debuta cu Dinamo. Ce emoții să am- Mi-aș da viața pe teren să-l mulțumesc pe domnul profesor.” Grigoraş spune că-l va „urechea” puţin pe jucătorul de 17 ani. „Am mare încredere în toţi jucătorii, şi în Dumitru care a spus că-şi dă viaţa pe teren. O să-l întreb, băi băiatule de ce vrei să-ţi iei viaţa-”, a glumit antrenorul.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: