Grivei (PNL): Dian Popescu este unealta PSD în PNL

Consilierul judeţean PNL Gorj, Gheorghe Grivei, răspunde afirmaţiilor făcute de senatorul PNL Gorj, Dian Popescu, copreşedinte al partidului, şi spune că acesta este unealta PSD în Partidul Naţional Liberal. Gheorghe Grivei a declarat că din punctul lui de vedere, Dian Popescu este nimic, pentru că nu a ajutat acest judeţ sau partidul în campania electorală.

Reporter: Cum comentaţi declaraţiile domnului Dian Popescu? Acesta spune că Dan Vîlceanu şi unchiul lui, care sunteţi dvs., sunteţi trimişi de PSD.

Gheorghe Grivei: Nu sunt relevante declaraţiile acestui individ. Din câte ştiu eu acest individ are probleme cu legea, acest individ este condamnat penal şi în conformitate cu statutul PNL este suspendat de drept din partid. Mai multe nu spun din respect pentru gorjeni, pentru cei care au votat PNL şi pe Klaus Iohannis, care au votat pentru o altă clasă politică. Nu ştiu în ce măsură reprezintă acest individ gorjenii.

Rep.: Cum credeţi că va fi şedinţa de vineri, dacă cea de vinerea trecută sa terminat cum s-a terminat. Cu scandal?

G.G.: Eu cred că şedinţa s-a desfăşurat normal, dar dacă domnul Dian Popescu a venit cu alte gânduri la şedinţă şi nu i-au ieşit jocurile, înseamnă că a greşit şi trebuie să-şi reconsidere poziţia în viitor şi să trateze cu respect colegii de partid. Eu am făcut politică liberală din 1990. Ar trebui să studieze statutul PNL şi istoria PNL.

Rep.: Cum va funcţiona noul PNL dacă cei doi copreşedinţi nu se înţeleg? 

G.G.: Este conflict doar în capul lui Dian Popescu. V-am spus, acest individ este o ruşine pentru PNL şi pentru mine nu reprezintă nimic. Un individ care nu-şi măsoară cuvintele. Eu îi transmit acestui individ că eu am făcut politica liberală, nu voi accepta niciodată să fiu o unealtă folosită de alte partide în cadrul PNL. Eu cred că Dian Popescu este o unealtă folosită de cei care conduc destinele PSD în PNL. Este ruşinea Gorjului. Să spună ce a făcut pentru partid, pentru Gorj şi apoi acest individ condamnat penal să-şi permită să facă alte aprecieri faţă de alţi colegi.

Rep.: De ce spuneţi că este unealta PSD?

G.G.: Păi nu se vede? El apare şi în dosarul lui Toni Greblă, în campania electorală nu a fost de găsit. Probabil a făcut politica PSD. Când eu eram în judeţ în campanie, cu alţi colegi, şi reclamam că PSD face turism electoral domnul Dian Popescu unde era?

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: