Hoară, sprijinit de consilierul prezidenţial Lăzăroiu

Cel mai vocal reprezentant al PDL Gorj la televiziunile centrale a beneficiat ieri de susţinerea directă a consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu, care, într-o postare pe blog, şi-a manifestat sprijinul pentru Marcel Hoară, acelaşi Hoară care îi pică însă greu la stomac europarlamentarului Cezar Preda. Cel din urmă nu are acelaşi punct de vedere cu reprezentantul Cotroceniului, pentru cel mai vorbăreţ pedelist din ultima vreme discuţiile de acum producându-se într-un moment în care acesta ar putea anunţa o candidatură la o funcţie de conducere în filiala judeţeană a partidului de guvernământ.

Marcel Hoară reuşeşte uneori să îşi enerveze nu doar adversarii politici, dar şi o parte din colegii de partid, după cum s-a văzut din reacţiile de ieri, el primind însă într-o zi de 13 un ajutor nesperat de la consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu, un fost obişnuit al dezbaterilor politice de la nivel central. Ieri acesta i-a luat apărarea lui Marcel Hoară într-un comentariu postat pe Internet, comentariu în care îşi exprimă susţinerea pentru reprezentantul PDL Gorj. Consilierul prezidenţial este de părere că mulţi au încercat să îl execute fără menajamente pe Hoară, acesta reuşind să reziste în ciuda pumnilor încasaţi şi a discuţiilor dure în care s-a implicat. Lăzăroiu nu ezită să îl compară pe democrat-liberal cu un boxer celebru, interpretat într-un film de faimosul actor american Robert de Niro.

„Dar să vedem cine sunt adversarii lui Hoară şi mai ales cum e organizat meciul în ring. Hoară, PDL, are în ring doi sau trei combatanţi declaraţi înaintea meciului: PNL, PSD şi, uneori, PC. Aceştia îi cară pumni din toate direcţiile. Din când în când arbitrul (moderatorul), când vede că Hoară e pe cale să se dezechilibreze, îl împinge uşor cu mâna. Dacă nu a reuşit să îl pună la podea, intervine asistentul de arbitru (analistul de serviciu), şi el în ring, care loveşte mai ferm, din spate, direct la ficat. Dacă nici acesta nu reuşeşte să îl pună la pământ pe Hoară, se ia un telefon. Adică intervine unul din juraţii din afara ringului. Acesta intră în ring, de obicei cu o bâtă de baseball, şi îl loveşte pe Hoară direct în ţeastă. Organizatorii meciului sunt în pragul isteriei pentru că Hoară, plin de sânge, fără doi dinţi, cu ochii tumefiaţi, precum Jake La Motta (din Raging Bull), rămâne în picioare clătinându-se şi rânjeşte către adversari: „Nu m-aţi pus la podea!”. Ei, organizatorii, investesc atâţia bani pentru o execuţie exemplară şi bărbatul plâpând cu ochelari le aruncă banii la coşul de gunoi. Poate că PDL n-a judecat corect boicotul talk-show-urilor de la A3 ş RTV. Ar fi trebuit să admită o excepţie: Marcel Hoară.", se arată în comentariul postat pe Internet de Sebastian Lăzăroiu.

Hoară: „Nu am dosare penale”

Marcel Hoară recunoaşte că îi prinde bine un astfel de sprijin venit pe fondul atacurilor de care a avut parte în ultima perioadă. Hoară afirmă că a devenit antipatic pentru unii moderatori TV întrucât se ducea pregătit la dezbaterile la care era invitat şi aceştia nu reuşeau să-l prindă pe picior greşit. Democrat-liberalul susţine că inclusiv acuzaţiile că ar fi anchetat în două dosare penale fac parte din acelaşi scenariu menit să îl discrediteze.

„Nu am avut niciodată un dosar penal. Au fost doar plângeri penale ale unor lideri sindicali supăraţi că nu le-am dat unele drepturi pe care le vroiau ei, plângerile lor fiind soluţionate de mult în favoarea mea. De aceea spun că nu am nici un fel de problemă şi pot sta liniştit, nu pot fi şantajat cu nimic şi pot să mă duc în orice emisiune TV pentru a discuta cu oricine. Eu nu am intrat în politică pentru a sta capră în faţa unor realizatori TV, ci pentru a transmite mesajul celor care pun ştampila pe noi nu ca să ne pupăm cu moderatorii, ci pentru a le rezolva problemele. Mesajul lui Sebastian Lăzăroiu şi opiniile formulate de preşedintele Traian Băsescu în privinţa condiţiilor în care trebuie să aibă loc apariţiile la TV pe mine mă încurajează. Eu nu sunt o persoană şantajabilă şi pot vorbi liber, acesta este avantajul meu. M-a verificat o anumită publicaţie inclusiv cu o firmă de detectivi particulari şi nu au găsit nimic despre mine, de aceea îmi respect poziţia pe care o am şi nu fac vreun compromis”, spune democrat-liberalul gorjean.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: