Hoţii de lemne, în atenţia poliţiei

4 bărbaţi din judeţul Gorj sunt cercetaţi de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de tăiere fără drept de material lemnos.

În data de 07.09.2011, orele 16:41, Poliţia oraşului Ţicleni a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 de B.I., 25 ani, pădurar în cadrul Ocolului Silvic Târgu-Cărbuneşti, cu privire la faptul că persoane necunoscute taie material lemnos nemarcat din pădurea administrată de Ocolul Silvic.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă constituită la nivelul subunităţii, care i-a identificat pe S.C., 59 ani, din oraşul Târgu-Cărbuneşti, B.V., 65 ani şi S.A., 35 ani, ambii din oraşul Ţicleni, judeţul Gorj, respectiv  P.G., 31 ani, din comuna Bîlteni, judeţul Gorj, care au tăiat 4 arbori de esenţă ,,cer”.

Din primele verificări efectuate de poliţişti s-a stabilit că arborii tăiaţi nu prezintă marcă silvică, terenul aparţinând lui S.C., căruia i-a fost reconstituit dreptul de proprietate conform Legii Fondului Funciar.

În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere fără drept de material lemnos, urmând ca la definitivarea cercetărilor dosarul penal să fie înaintat unităţii de parchet competente spre soluţionare.

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: