Ibeh va întâlni fosta echipă

Pandurii vor întâlni etapa viitoare Oţelul Galaţi, fosta echipă a lui John Ibeh. Atacantul echipei Pandurii va avea ocazia să joace contra foştilor colegi dar nu consideră că acest joc ar fi unul special. Ibeh spune că vrea victoria cu Oţelul chiar dacă această echipă a însemnat ceva pentru el.

Golgheterul echipei Pandurii, John Ibeh, aşteaptă cu interes jocul cu Oţelul Galaţi chiar dacă nu-l consideră unul special. Fostul jucător gălăţean transferat din iarnă de Pandurii spune că jocul contra fostei echipe este unul normal de campionat chiar dacă este vorba de o întâlnire cu foştii lui colegi de la Galaţi.  Ibeh recunoaşte că Oţelul a însemnat ceva pentru el deoarece acolo a debutat în fotbalul românesc dar vrea să obţină victoria contra gălăţenilor. "Nu este un meci special pentru mine Chiar dacă este vorba de fosta mea echipă, care a însemnat ceva pentru mine, acum joc aici şi vreau să câştig. Nu e un meci special", a spus Ibeh.

Fost campion cu Oţelul, Ibeh e obijnuit să fie pe primele locuri în clasament cu echipa la care joacă de aceea spune că nu e surprins de locul I ocupat acum de gorjeni. Ibeh dezvăluie şi cheia succesului echipei sale actuale şi crede că antrenorul Grigoraş are un merit deosebit în obţinerea rezultatelor bune dar în egală măsură bucuria jocului şi atmosfera bună din lot: "Merităm să fim pe primul loc, nu e o surpriză că suntem pe primul loc. Merităm să fim sus. Meritul principal îl are antrenorul, apoi echipa. Suntem ca o familie, suntem uniţi, e atmosferă bună în echipă. Mai e vorba şi de disciplină, de modul cum implementează antrenorul jocul echipei". Ibeh este în acest moment golgheterul echipei Pandurii cu trei goluri marcate, la egalitate cu Mihai Răduţ. Meciul dintre Pandurii şi Oţelul este programat luni seara, cu începere de la ora 20:00. Biletele pentru acest joc vor fi puse în vânzare în ziua jocului.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: