Imagine dezolantă: bate vântul în Complexul Parâng 

Comercianții care derulează activități în complexul comercial Parâng din Târgu Jiu pot fi numărați pe degete. Parterul clădirii este aproape gol, asta după ce magazinul de cosmetice, cel care ocupa mare parte din spațiu, a fost închis. Doar la primele două etaje mai este ceva activitate, ultimul etaj fiind închis de ani buni.

Complexul Parâng nu mai este atractiv pentru agenții economici, lucru care reiese din numărul mic de magazine care desfășoară aici activitate. Clădirea devine din ce în ce mai goală, după ce o parte dintre agenţi economici s-au mutat la mall. În plus, complexul din zona centrală a municipiului Târgu Jiul nu dispune de parcare proprie, ceea ce face ca numărul clienților să fie scăzut.

La parter mai funcționează un magazin Profi, o bijuterie, un magazin Vodafone, un altul Euro GSM, Optica Parâng, magazinul de arme, cel de ștampile și încă unul de cadouri. La etaj 1 mai sunt Leonardo, Jolidon, Roka și un magazin de perdele. Etajul al doilea este ocupat integral de magazinul cu produse chinezești. În ceea ce privește etajul al treilea, aici nu se mai desfășoară activitate de câțiva ani după plecarea celor de la Altex.

Acum doi ani, administratorul SC Lotus SA, societatea care deține Complexul Parâng, garanta că nu va pune lacătul pe ușa complexului. Din contră, anunţa că va contracta un împrumut bancar de 2 milioane de euro pentru modernizarea spaţiului și că va atrage aici și firme mari precum H&M. Cert este că lucrurile au rămas la nivelul anului 2015, iar agenții economici de la Complexul Parâng se împuţinează de la an la an. Contactat telefonic, Ovidiu Caragea, administratorul SC Lotus SA, nu a dorit să discute despre situaţia Complexului Parâng.

Galerie foto





Vizualizări: 5,610

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: