Ion Iordache ia în calcul o candidatură la parlamentare

Fostul primar din Turceni, Ion Iordache, are aspiraţii mari privind viitorul său politic. Acesta a declarat la un post de radio local că sunt colegi din vechiul PNL care i-au propus să candideze în 2016 fie pentru un post de parlamentar, fie pentru şefia Consiliului Judeţean Gorj. Iordache susţine că este pregătit să facă faţă oricărei provocări, ba chiar să conducă şi PNL Gorj dacă Dian Popescu va fi suspendat din partid.

Rep: Vă interesează o candidatură la parlamentare în 2016?

Ion Iordache: Situaţia este în felul următor, am discutat cu mai mulţi colegi că aşa este normal şi am avut propuneri de la ei pentru mai multe funcţii politice, nu am luat nicio decizie până în momentul acesta, şi pentru parlament, şi pentru Consiliul Judeţean, şi pentru primăria Turceni. Deocamdată pot să fiu cel mai util în Turceni, în mediul privat, avem multe de făcut.

Rep.: V-au propus să preluaţi şi şefia PNL Gorj dacă Dian Popescu va fi suspendat?

Ion Iordache: Dacă toţi colegii îşi doresc lucrul acesta, aş putea să mă implic, altfel nu mă interesează funcţia. Numai în situaţia în care toată lumea se aşează la masă şi ajunge la conculzia că trebuie să fiu ăla care ajută să trecem de perioada asta în care e nevoie de om acolo. Nu se pune problema să nu fac faţă, nu cred că e cazul. Nu cred că pentru mine ar fi o problemă dacă aş fi pus în situaţia asta, indiferent cu cine, chiar şi cu cel mai mare duşman al meu. Colaborez şi cu prieteni, şi cu duşmani dacă aşa trebuie, nu cred că asta e o problemă.

Rep.: Credeţi că aţi putea să conduceţi organizaţia alături de Dan Vâlceanu?

Ion Iordache: Că am eu o părere foarte proastă ca om despre Vâlceanu şi că din punctul meu de vedere Vâlceanu nu are ce căuta pe acolo e altă treabă, dar deocamdată este acolo şi trebuie colaborat cu el. Cu siguranţă ne vom aşeza cu toţii la o masă şi vom colabora.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: