Îşi joacă locul pe podium !

Atentie, câini răi! Energia Pandurii joacă primul meci oficial din noul an pe terenul câinilor roşii de la Dinamo Călăraşi. Când se întâlnesc cele două echipe ies mereu scântei. Acum va fi mai rău ca oricând. Energia şi Dinamo sunt la egalitate de puncte iar învingătoarea va urca pe podium după meciul de astăzi.

Energia n-a avut parte deloc de o iarnă liniştită. Chiar dacă echipa stă sus în clasament, problemele cu accidentările şi restanţele financiare au măcinat trupa lui Andrieş.

Banii, motivaţia perfectă

Handbaliştii au iar întârzieri la salarii iar Andrieş speră ca problema să fie rezolvată până la ora jocului cu Dinamo. Antrenorul crede că asta ar fi o motivaţie pentru ca echipa sa să debuteze cu dreptul. „Începe balul. Ţinând cont de ce am trecut în această iarnă, problemele medicale, eu zic că e un meci destul de greu. Dar la cum i-am simţit la ultimele antrenamente plus rezolvarea unei părţi din salarii până la ora jocului, probabil băieţii vor fi mult mai motivaţi şi vom face un meci bun şi vom câştiga”, spune Andrieş care are aproape tot lotul la dispoziţie, mai puţin Păiuş şi Giotoiu.

Victorie în faţa „câinilor” răi !

Energia nu s-a descurcat deloc grozav în teste. A reuşit doar un egal cu Timişoara şi a pierdut cu Reşiţa şi Cluj. Andrieş nu concepe să piardă însă cu Dinamo. „Eu în sufletul şi mintea mea îmi doresc mult să câştigăm acest meci şi cred că vom reuşi. Acum cred că şansele sunt 60-40 % de partea noastră deşi la prima vedere nu pare aşa. Asta simt eu acum deoarece la ce am simţit în toată perioada de pregătire, ei erau favoriţi clar. Ultimele şedinţe de pregătire îmi dau însă speranţe. Prin dorinţă de victorie şi un grup unit vom câştiga”, e convins Andrieş. Energia a avut mereu probleme când s-a întâlnit cu „câinii roşii”. Dinamoviştii s-au mutat anul acesta la Călăraşi dar rămân la fel de agresivi. În ultimele meciuri dintre cele două echipe s-a lăsat mai mereu cu bătaie. „Îmi doresc să iasă cu scântei dar să fie un meci bun şi să-l câştigăm. Nu contează că e cu scântei sau pumni. Dinamo e o echipă foarte agresivă care pune accent pe apărare, au jucători cu mare experienţă. Trebuie să evităm aceşti jucători de apărare şi să reuşim să-i păcălim”, mai spune antrenorul gorjenilor care a cerut în van jucători noi în această pauză.

13 – este numărul de puncte acumulat de ambele echipe care sunt clasate pe 4 respectiv 5 în Liga Naţională.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: