Minciună cu miros de arest

Doi bărbaţi suspectaţi că au minţit în faţa instanţei de judecată au fost reţinuţi de poliţişti, fiind acuzaţi de mărturie mincinoasă.  Cei doi bărbaţi sunt din Ţicleni şi au ajuns pe mâna poliţiştilor, după ce procurorul de şedinţă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg Cărbuneşti a anunţat că bărbaţii au avut depoziţii contradictorii celor din cursul urmăririi penale. Aceştia au fost audiaţi într-un dosar în care este cercetat Adrian Cheran, un bărbat care şi-a snopit în bătaie doi vecini, în urmă cu doi ani.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, Daniel Tică, a precizat că poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Târgu-Cărbuneşti au fost sesizaţi de către procurorul de şedinţă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti cu privire la faptul că doi bărbaţi de 47, respectiv 37 de ani, ambii din oraşul Ţicleni,  fiind audiaţi în calitate de martor în cauza penală privind pe un inculpat, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, au avut depoziţii contradictorii celor din cursul urmăririi penale.

Inculpat în dosarul de ultraj contra bunelor moravuri este Cheran Adrian. Acesta este  acuzat că a bătut cu pumnii şi picioarele,în urmă cu doi ani,  într-un bar din Ţicleni,  pe  Nicolae Voinoiu şi Alin Constantin Licurici, ambii din aceeaşi localitate. Potrivit poliţiştilor din Ţicleni, Cheran  este cunoscut în localitate ca o persoană extrem de violentă şi a mai fost cercetat pentru ultraj. Cei doi, retinuţi de poliţişti pentru mărturie mincinoasă, aveau calitatea de martori.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: