Nepotul lui Cârciumaru – nota zero, soția lui Ciurel - promovată

Șeful interimar al  Serviciului pentru Situații de Urgență, Protecția Muncii și Administrativ din cadrul Primăriei Târgu Jiu, Radu Trușcă, a obținut 5 puncte dintr-o sută la concursul pentru postul pe care îl ocupă. Cu alte cuvinte, nota 0,5. Asta în timp ce contracandidata lui, care îi este subalternă, Luminița Ciuncanu, a luat 92,24 de puncte, fiind singura care s-a calificat pentru proba interviu.

Radu Trușcă era cunoscut în primărie ca fiind nepotul fostului primar Florin Cârciumaru, în mandatul căruia s-a și angajat. Căsătorit recent, tânărul a surprins făcând poze așezat la Masa Tăcerii, deși instituția la care lucrează a dat o interdicție de atingere a operelor lui Brâncuși. În iunie acest an, Trușcă a cumpărat un teren de la actualul primar Romanescu, chiar cu două zile înainte ca acesta să depună jurământul, dar asta nu i-a fost de folos la concurs.

În schimb, soția fostului manager al CE Oltenia s-a dovedit mai silitoare. Nicoleta Ciurel a obținut 60,5 puncte la proba scrisă pe care a susținut-o pentru ocuparea unui post de consilier superior în Consiliul Județean Gorj. Contracandidatul ei, Octavian Petcu, a obținut 57,5 puncte. Proba interviu are loc vineri, 25 august. (A.A.)

Vizualizări: 3,961

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: