Nikolic cere victorii la foc automat !

După eşecul cu Mediaş, antrenorul Energiei, Slobodan Nikolic ştie că nu mai e loc de jumătăţi de măsură. Baschetbaliştii săi trebuie să câştige următoarele 3 meciuri pentru a-şi menţine şansele la playoff.

Energia are un program aparent lejer în următoarele etape. Mai întâi merge la Ciuc, apoi primeşte replica celor de la Craiova, după care se deplasează la Dinamo.

Asaltul pentru playoff începe la Ciuc !

O săptămână, 3 victorii, şanse maxime la playoff. Cel puţin asta îşi doreşte Nikolic care ştie că Energia are o şansă uriaşă să reintre puternic în cărţile de playoff. „Următoarele 3-4 meciuri sunt foarte importante pentru noi. Putem spune că sunt decisive pentru calificarea în play-off. Avem acum în deplasare cu Ciucul, apoi acasă cu Craiova și în deplasare cu Dinamo. Vorbesc mai mult despre acestea pentru că sunt și dispuse într-un ciclu de sâmbătă-miercuri-sâmbătă. Apoi vine și meciul de acasă cu Sibiul. Dacă vom învinge în următoarele 3 meciuri, atunci pot spune că 90% suntem aproape de playoff. Cât despre meciul de la Ciuc, sunt optimist şi aştept victoria. Ştim cum joacă Ciucul şi trebuie să stăm bine defensiv. Ei au marcat 61 de puncte în 20 de minute la Piteşti şi trebuie să ţinem cont de asta”, spune Nikolic înaintea partidei de sâmbătă.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: