Opt posturi restructurate la Direcţia de Prestaţii Sociale Gorj

Opt posturi de la Direcţia de Prestaţii Sociale Gorj au fost restructurate. Dacă unii dintre angajaţi au primit deja preavizul, alţii susţin un concurs pentru a se stabili cine pleacă şi cine rămâne. Vineri a avut loc proba practică  a concursului la care au participat patru dintre angajaţii instituţiei, pentru două posturi de inspectori. În data de 24 august se va şti rezultatul final.

Conform noilor ordine primite la nivelul Direcţiei de Prestaţii Sociale Gorj din totalul de 29 posturi din cadrul instituţiei, care există în prezent, trebuie să rămână 21. Dintre cele opt care vor trebui reduse, unul este vacant. ”Funcţionăm cu un număr de 29 de posturi, opt trebuie restructurate. Dintre acestea şapte sunt ocupate şi unul este vacant. S-a aplicat procedura stabilită”, a precizat Viorica Roşianu, director executiv Direcţia de Prestaţii Sociale Gorj.

Cinci persoane au primit deja preavizul pentru a elibera funcţia pe care o deţin în cadrul instituţiei, Datorită desfiinţării posturilor, alţi patru vor lupta în cadrul concursului pentru posturile de inspector superior şi inspector principal. “O parte dintre colegi au primit preaviz direct, posturile sau compartimentele s-au desfiinţat, patru susţin concursul pe post, ei au primit doar notificări. Doi dintre colegi sunt pentru postul de inspector superior şi alţi doi pentru postul de inspector principal”, a spus Roşianu.

Rezultatul final al concursului se va afla în data de 24 august, când va avea loc şi cea de-a doua probă a concursului: interviul. Din comisia de evaluare face parte şi fosta directoare a Direcţiei, Paulina Bâlteanu.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: