Pandurii şi-au prezentat azi noile achiziţii

Pandurii a prezentat azi într-o conferinţă de presă cei trei jucători care au fost transferaţi recent, Kamara, Orac şi Vranjes. Ultimul transfer a fost  perfectat azi, bosniacul semnând pentru trei ani cu Pandurii. Antrenorul Liviu Ciobotariu a precizat că sunt jucători pe care i-a dorit la echipă şi crede că nu va mai face alte achiziţii.

Sojan Vranjes a semnat ieri contractul cu Pandurii, Youssouf  Kamara a semnat deja la finele anului trecut un contract pentru următorii trei ani în timp ce Daniel Orac s-a înţeles cu conducerea clubului doar pentru doi ani jumătate şi urmează să semneze şi el în aceste zile. „Avem trei achiziţii certe, „tânărul şi neliniştitul” Orac, revenit acum la Pandurii, Kamara cel care a dat 16 goluri la FC Argeş şi Stojan Vranjes, jucător cu o carte de vizită bogată care azi a semnat cu Pandurii”, i-a prezentat ieri pe cei trei vicepreşedintele USMO, Viorel Temelescu, precizând că promovarea tinerilor rămâne o prioritate pentru club: „Din punct de vedere al conducerii nu vom abdica de la proiectul nostru de a promova tineri din propria pepinieră. Vor fi şase tineri jucători în cantonamentul din Antalya şi să de Dumnezeu ca 2-3 dintre ei să evolueze în retur în Liga I”.

Nu mai fac transferuri

 Cei trei jucători urmează să intre de acum în programul echipei şi dacă vor convinge antrenorul că merită să joace se vor regăsi în primul unsprezece. „Eu mi-am dorit foarte mulţi aceşti jucători, sunt jucători pe care i-am urmărit de mai mult timp şi doream să fie transferaţi. Sunt fotbalişti de care o să avem nevoie dar acum depinde numai de ei de modul cum se vor pregăti să prindă primul unsprezece”, a explicat Liviu Ciobotariu. „Acum pleacă toată lumea de la linia de start şi în momentul în care ei vor confirma vor fi în primul unsprezece. În funcţie de cum se vor comporta ei în pregătire voi lua o decizie pentru primul meci al returului”. După prezentarea celor trei jucători, tehnicianul a explicat că nu mai are nevoie de alţi jucători: “Nu cred că mai facem achiziţii, poate doar în cazul în care mai apare ceva special. Nu există vreun post descoperit la Pandurii. Mi-am dorit foarte mult aceşti trei jucători pe care i-am urmărit şi de care avem nevoie”.  Pandurii are în acest moment în lot 30 de jucători care luni vor face deplasarea în Antalya pentru al doilea stagiu de pregătire.

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: