Pandurii sunt de neoprit în liga I

Voiculeţ şi compania au ajuns la 6 victorii din 7 etape după 2-0 cu Rapidul lui Sabău. Voiculeţ a fost eroul meciului care îi menţine pe gorjeni lideri detaşaţi. A marcat un gol rapid în minutul 4 şi i-a pasat decisiv lui Ibeh la reuşita de 2-0.

Pandurii Tg-Jiu – Rapid Buc. 2-0 (1-0), Stadion „Tudor Vladimirescu”, spectatori: 8.000

Au marcat: Voiculeț (min. 4), Ibeh (57’)

Pandurii: Lazar – Ungurușan, Viera, Mamele, Vlad – Voiculeț, Nistor, Răduț – Maxim ( 91’ C. Cristea), Lemnaru (65’ Boutadjine), Ibeh (87’ Matulevicius). Antrenor: Petre Grigoraș.

Rapid: Pecanha – I. Voicu, Burcă (58’ Goga), Glauber, Bozovic – Codrea, Pavlovic – M. Roman (46’ Figueiredo), N. Grigore, Milisavlevic – Surdu (69’ Surdu). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Cartonașe galbene: Vlad (min. 9), Răduț (41’), Viera (79’) / Burcă (39’), Codrea (47’), Surdu (61’), Pavlovic (74’), Pancu (93’).

Arbitri: Cristi Balaj – Micloș Nagy, Sebastian Gheorghe.

I-au deraiat rapid !

Rapidul a venit betonat la Tg-Jiu. Patru fundaşi şi trei mijlocaşi cu profil defensiv au fost trimişi în teren de Sabău în speranţa că vişiniii vor ptea bloca maşinăria de pase a lui Grigoraş. Toate planurile de apărare şi contraatac ale rapidiştilor au fost însă spulberate repede. Ibeh a recentrat simplu iar Voiculeţ a făcut 1-0 în chiar minutul 4. Sabău şi-a rupt notiţele şi şi-a îndemnat elevii să urce în atac. Greu însă când joci cu Grigore coordonator de joc şi Surdu capăt de linie. Roman l-a încălzit pe Lazar cu un şut uşor iar de partea cealaltă Maxim a fost argint viu! Mijlocaşul tot mai apreciat în liga 1 a driblat, a pasat, a alergat şi a arătat o poftă de joc nebună. Trupa lui Grigoraş s-a mulţumit să paseze mingea până la pauză în timp ce giuleştenii păreau incapabili să creeze panică în atac.

Tiki taka dă tonul

Rapidiştii au ieşit mai hotărâţi de la cabine şi au fost aproape de egalare la o fază în care Viera era să-şi dea autogol. Tiki taka de Gorj şi-a atins momentul culminat la faza golului de 2-0. Răduţ a driblat frumos printre rapidişti şi apoi a găsit o pasă de geniu pentru Voiculeţ. „Giuvaierul” i-a întors apoi serviciul lui Ibeh, cel care îi pasase la primul gol, iar nigerianul nu a iertat cu poarta goală. 2-0 iar cei aproape 8 mii de fani erau în delir. „Hei, hei Pandurii” şi „Grigoraş” au fost scandările favorite ale fanilor care au prins aripi în acest start de sezon. Goga i-a mai dat ceva emoţii lui Lazar dar rapidiştii n-au părut niciun moment capabili să obţină ceva din deplasarea de la Tg-Jiu. Fanii au dat drumul la valuri în tribune încă din minutul 83, o reacţie inedită pentru un meci de pe teren propriu al pandurilor. Fluierul final al lui Cristi Balaj a consfinţit o victorie pe deplin meritată a trupei lui Grigoraş care ajunge astfel la 6 victorii din 7 etape şi îşi consolidează poziţia de lider.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: