Pandurii transferă pe bandă rulantă

După David Distefano şi Alex dos Santos, Pandurii mai pregăteşte un transfer sud american. Brazilianul Paulo Dinarte „Paulinho”, fost la U Cluj, Chiajna sau Astra e aşteptat să semneze cât de curând cu trupa lui Pustai.

După plecarea lui Nistor, pandurii au decis să se întărească serios pentru un sezon în care şi-au propus din nou să ajungă în cupele europene.

Merge ceas filiera sud-americană !

După Distefano şi dos Santos, Pandurii mai vrea un jucător sud-american. Este vorba de brazilianul Paulinho, nu cel de la Tottenham care a costat 30 de milioane de euro, ci acela care a jucat în trecut la U Cluj sau Progresul Bucureşti. Paulo Dinarte Gouveia Pestana pe numele său complet a jucat în ultimul sezon 6 luni la Cluj şi 6 luni în Turcia la Goztepe. Nu s-a adaptat însă la turci şi după un retur cu numai 5 meciuri şi un singur gol, a ajuns la Rapid în această vară. Retrogradarea forţată a giuleştenilor îl obligă şi pe brazilianul de 28 de ani să-şi găsească o nouă echipă, moment în care Pandurii a demarat negocierile. „Paulinho” joacă mijlocaş central şi ar veni ca să le creeze concurenţă lui Anton şi Breeveld. Un fapt interesant despre Paulo Dinarte este că a fost coleg de cameră la juniori cu starul lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo.

5 – ani a jucat Paulinho în Liga 1 la Progresul Bucureşti, Astra, Chiajna şi U Cluj, timp în care a marcat de 14 ori în 82 de meciuri

Ceilalţi doi au venit la Cluj

Pandurii a mai transferat recent un sud-american, pe argentinianul David Distefano. Acesta trebuia să ajungă aseară şi să se antreneze alături de noii săi colegi dar nu a mai făcut-o. Celălalt sud-american aflat în vizorul gorjenilor, brazilianul dos Santos a ajuns ieri la Cluj şi s-a antrenat aseară cot la cot cu noii săi colegi. Dos Santos se înţelege deja de minune cu fostul său coleg de la U Cluj, Erico da Silva. Atacantul de 23 de ani nu a semnat încă contractul cu Pandurii, dar e aşteptat s-o facă în scurt timp. Dos Santos a jucat în ultima vreme în liga a doua din Brazilia aşa că ar putea chiar să joace în returul de la Braga dacă  toate actele sunt puse repede la punct.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: