PDL Gorj are candidat la alegerile din 14 mai

Preşedintele organizaţiei PDL Câlnic, Dumitru Bejinariu, a intrat în cursa pentru ocuparea uneia dintre cele 44 de funcţii de conducere din Biroul Permanent Naţional al PDL. El şi-a depus candidatura pentru funcţia de membru în Comisia de revizie şi control. Democrat-liberalul a candidat pentru o funcţie similară şi la nivel de judeţ, însă nu a fost ales. El speră ca de această dată rezultatul să fie altul transmiţând colegilor să nu uite că este fondatorul organizaţiei PDL Gorj.

Perioada de depunere a candidaturilor pentru funcţiile de conducere din Biroul Permanent Naţional al PDL s-a încheiat la sfârşitul săptămânii trecute. 105 democrat-liberali au intrat în cursa pentru ocuparea celor 44 de posturi. Printre aceştia se numără şi un membru de la Gorj. Este vorba de Dumitru Bejinariu. El vrea să facă parte din comisia de revizie şi control. „A fost depusă o singură candidatură pentru funcţiile de conducere din PDL, Dumitru Bejinariu preşedintele PDL Câlnic este candidatul, organizaţia îl susţine”, a precizat Dan Vâlceanu, purtătorul de cuvânt al PDL Gorj.

Dumitru Bejinariu a candidat şi pentru funcţia de preşedinte al comisiei judeţene de revizie şi control, dar nu a fost ales. Speră ca de această dată să aibă mai mult noroc şi să reuşească să facă parte din comisia de revizie şi control de la nivel central. „Dacă colegii din PLD care sunt acum membri PDL îşi vor aduce aminte de mine am toate şansele să fiu ales, trebuie să nu uite că eu am fost fondatorul PDL de la Gorj, am plecat din PNL fiind un adept al gândirii domnului Stolojan şi am fost votat şi atunci pentru această funcţie. Referitor la rezultatul de la Gorj nu vreau să comentez, am considerat că voi fi votat fără nicio reţinere dar în politică e posibil orice, nu mă pot pronunţa de ce nu am fost ales de colegii de la Gorj, nu întotdeauna sunt aleşi profesioniştii“, a precizat Dumitru Bejinariu.

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: