Pe Bucurescu îl bate gândul să candideze din partea UNPR

Primarul comunei Slivileşti, Sorin Bucurescu, a declarat pentru postul Radio Infinit că a fost ofertat de Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR) pentru o candidatură în 2012. Acesta nu exclude o asemenea variantă, mai ales că în ultima vreme numărul aleşilor care aleg UNPR-ul este într-o continuă creştere. Până acum, deputatul Ilie Morega are angajamente din partea a 30 de consilieri locali şi şase viceprimari USL.

UNPR îl aşteaptă cu braţele deschise pe Sorin Bucurescu, iar acesta nu exclude o eventuală candidatură din partea acestei formaţiuni. Spune că fiecare primar este liber să facă ce doreşte ca lucrurile să meargă bine în localitatea pe care o reprezintă. „Am primit oferta şi orice e posibil. Orice primar este bine să se înţeleagă şi să stea de vorbă cu liderii tuturor partidelor politice. Cred că nu are nimic de pierdut dacă discută cu aceşti oameni. Atunci de ce nu aş face şi eu acest lucru- În momentul de faţă sunt la PSD şi muncesc pentru USL, dar vedem ce va fi până la sfârşitul anului pentru că se vor schimba multe, atât la nivelul judeţului Gorj, cât şi la nivel naţional”, spune Sorin Bucurescu.

Deputatul Dan Ilie Morega se laudă că până în momentul de faţă a strâns 30 de consilieri locali şi şase viceprimari USL, care în anul 2012 vor candida din partea UNPR. „Mai sunt în continuare doi-trei, dar nu am ajuns la ei ca să finalizez acest lucru, dar până în prezent am 30 de consilieri şi şase viceprimari. Şi consilierii nu sunt de mâna a cincia, ci cei care în candidatura lor la primărie au pierdut cu 50 sau 100 de voturi. Sunt potenţiali primari. Eu când am fost lider la PNL am câştigat 12 primari şi cu nişte sume derizorii, ce am putut noi să strângem din cotizaţiile legale. Nu este problema asta una deosebită numai să iau primari, ci să recrutez oameni care pot să câştige primării în luptă cu USL-ul”, menţionează Dan Ilie Morega.

 „Acţiunea merge în continuare, iar grupul progresist parlamentar al UNPR-ului are acum deputaţi şi senatori mai mulţi decât UDMR-ul, respectiv 32 de parlamentari”, concluzionează Morega.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: