Pedeliştii îşi caută preşedinte la municipiu

Marcel Romanescu, Gore Popescu, Dan Vâlceanu, Nicolae Daviţoiu sau Nicolae Cilibiu sunt câteva dintre numele vehiculate, în ultima vreme, de posibili candidaţi pentru preşedinţia PDL Târgu-Jiu, potrivit Radio Infinit.

Conferinţa municipală a fost programată, în CODA, pe 5 martie. Lideri ai PDL Gorj pun bază mare în viitorul preşedinte de la municipiu pe care-l vor capabil să se bată cu Florin Cârciumaru, în localele de anul viitor.

Fostul lider al PDL Gorj, Ionel Manţog, vede un tânăr potrivit să conducă PDL Târgu-Jiu.  De ce un tânăr- Pentru că va trebui să-şi asume şi o candidatură pentru Primăria Târgu-Jiu, în 2012, şi, atunci, trebuie să fie un om diferit de Florin Cârciumaru.

Primarul oraşului Rovinari, Dorin Filip, a spus la Radio Infinit că  Partidul Democrat Liberal, cu o conducere potrivită, ar putea să facă o figură frumoasă în municipiu. Şi-l vede capabil să scoată scoruri bune pe Marcel Romanescu, subprefectul de Gorj, care s-a luptat cu Victor Ponta la alegerile parlamentare din 2008.

Deputatul Severus Militaru reafirmă că l-ar vrea pe Marcel Romanescu în postura de candidat pentru Primăria Târgu-Jiu deci, automat, şi de preşedinte la municipiu. Dacă Romanescu nu revine, până în alegeri, în PDL, Militaru crede că preşedinte de organizaţie ar trebui să rămână Gore Popescu.

Subprefectul  Marcel Romanescu spune că, foarte probabil, nu va candida pentru preşedinţia PDL Târgu-Jiu şi nici nu va reveni în viaţa politică până după conferinţa judeţeană de alegeri, din data de 19 martie.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: