Poliţiştii criminalişti investighează o agresiune produsă noaptea trecută

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Tg. Jiu efectuează cercetări pentru lămurirea cu exactitate a împrejurărilor în care mai mulţi tineri au fost implicaţi într-o altercaţie. În funcţie de rezultatul cercetărilor şi stabilirea gradului de participaţie, faţă de suspecţi vor fi dispuse măsurile prevăzute de lege.

În noaptea de 16.08.2011, ora 01:49, Poliţia Municipiului Tg. Jiu a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, de către un târgujian, despre faptul că fiica sa, P.E.R., de 25 ani, a fost agresată fizic pe raza municipiului, fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tg. Jiu, întrucât prezenta leziuni şi necesita îngrijire medicală de specialitate.

Poliţiştii s-au deplasat la unitatea medicală, aici fiind identificaţi P.E.R. şi alţi doi tineri, U.V., de 26 ani şi P.V.A., de 21 ani, care au relatat că, aflându-se pe raza municipiului Tg. Jiu, au fost agresaţi fizic de către G.B., de 19 ani, din comuna Bălăneşti, judeţul Gorj şi C.D.C., de 26 ani, care a intervenit în sprijinul acestuia din urmă.

Având în vedere plângerile formulate de către  P.E.R., U.V. şi P.V.A., poliţiştii au întocmit faţă de suspecţi dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând ca în funcţie de concluziile medico-legale să se procedeze la încadrarea exactă a faptelor.

De asemenea, pe parcursul investigaţiilor efectuate până în prezent, poliţiştii au stabilit că în timpul agresiunii, P.V.A a avut asupra sa un cuţit tip briceag cu lamă rabatabilă, iar G.B., o bâtă de baseball. Poliţiştii au ridicat cele două obiecte interzise la deţinere şi au întocmit pe numele celor doi tineri, dosar penal privind comiterea infracţiunii de port, fără drept, în locuri publice al unor obiecte confecţionate anume pentru tăiere, lovire sau împungere.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti ai Biroului Investigaţii Criminale Tg. Jiu, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor de fapt şi a răspunderii judiciare, urmând ca la finalizarea acestora, dosarele penale să fie înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Jiu cu propuneri prevăzute de Codul de procedură penală.

Vizualizări: 92

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: