Popeangă vorbeşte despre nişte „înregistrări“ cu Ruşeţ

Deputatul Vasile Popeangă a declarat că jocurile politice se fac la restaurantul consilierului local Nicolae Daviţoiu. Mai mult, acesta spune că „există înregistrări şi fotografii de la chermezele care se termină cu jocuri de noroc“ şi care vor fi folosite pentru şantaj.

Cum comentaţi schimbările făcute de PDL Gorj?

Schimbările sunt făcute politic, nu pe baza unor evaluări aşa cum spun ei şi ar trebui să recunoască acest lucru. Dacă nu sunt făcute politic sunt pe baza unor nemulţumiri, dar nu mă poate convinge nimeni că sunt făcute după competenţă. Ar trebui să-şi asume acest lucru. Toate deciziile sunt luate la restaurantul lui Daviţoiu din parc.

Spuneţi că aceste schimbări se fac într-un restaurant care îi aparţine lui Nicolae Daviţoiu...

În primul rând vreau să vă spun că aceste informaţii vin din interiorul partidului, de la oameni care au fost acolo, nu sunt inventate de mine. Nu ştiu de ce ia domnul Daviţoiu aceste hotărâri, el este şeful de cadre probabil. Cert este că toată lumea, inclusiv presa este îndreptată pentru astfel de informaţii către dânsul. S-a discutat inclusiv despre schimbarea prefectului în cârciuma sa ilegală din parc.

Se vorbeşte de existenţa unor înregistrări, aţi vorbit şi dumneavoastră despre ele, ce s-ar întâmpla dacă ar apărea, dacă ar fi făcute publice?

Şi aceste informaţii le-am primit de la oameni tot din interiorul partidului. Nu pot să vă spun ce s-ar întâmpla, dar sigur vor fi folosite ca mijloc de şantaj atunci când vor apărea nemulţumiri în privinţa candidaturilor sau altor funcţii. Depinde cine le are. Ştim că în PDL există fără doar şi poate două grupuri, al actualului preşedinte şi oamenii care au mai rămas de pe vremea lui Manţog.

Cum este văzut senatorul Ruşeţ în Parlament? Sunt cunoscute aceste hobby-uri ale dânsului, jocurile de noroc?

Nu vreau să comentez prea mult acest aspect.  Fiecare om are pasiunile lui. Dânsul trebuie să şi le asume, să le explice dacă e cazul, să le justifice.

Cum vedeţi PDL Gorj în perioada următoare având în vedere că se apropie alegerile, sub comanda preşedintelui Ruşeţ?

Acum toată lumea este bulversată cu reorganizarea teritorială. Lucrurile se vor clarifica pe la sfârşitul anului, începutul anului viitor. Atunci se vor mai aşeza lucrurile şi vom vedea ce se va întâmpla.

Vizualizări: 180

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: