Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Președintele Senatului a demisionat

Teodor Meleşcanu şi-a anunţat, luni, demisia din funcţia de preşedinte al Senatului, precizând că face acest gest deşi nu a fost publicată motivarea deciziei Curţii Constituţionale care a stabilit că alegerea sa a fost neconstituţională.

”Am decis să mă retrag din funcţia de preşedinte al Senatului, deşi nu a fost publiată decizia CCR”, a declarat, luni, Teodor Meleşcanu, în cadrul şedinţei de plen a Senatului.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, vineri, după şedinţa CEx, că s-a luat decizia ca, până la motivarea Curţii Constituţionale cu privire la alegerea preşedintelui Senatului, unul dintre vicepreşedinţi să îndeplinească atribuţiile preşedintelui acestei camere.

"Am stat de vorbă cu Teodor Meleşcanu şi a spus că dânsul ar dori să-şi înainteze demisia, fiindcă aşa este corect şi am luat act de dorinţa dânsului (...) Propunerea Comitetului Executiv, dar rămâne decizia la grupul PSD de la Senat, este domnul Titus Corlăţean", a spus Ciolacu.

Alegerea lui Teodor Meleşcanu la conducerea Senatului este neconstituţională, a decis, în 22 ianuarie, Curtea Constituţională, după ce a amânat de mai multe ori pronunţarea pe acest subiect.

Vizualizări: 1,479

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: