Primăria Târgu Jiu angajează 11 persoane

Primarii din județul Gorj au cerut Instituției Prefectului alte câteva zeci de posturi spre deblocare. Este vorba de primăria Târgu Jiu, Vladimir, Lelești, Roșia de Amaradia, Turceni, Rovinari, Godinești, Padeș, Drăguțești și Bengești Ciocadia. Posturile au fost solicitate deja de Instituția Prefectului Ministerului Administrației și Internelor și urmează să fie deblocate prin hotărâre de guvern. Cele mai multe posturi, 11 la număr, revin Primăriei Târgu Jiu.

Instituția Prefectului Gorj a solicitat MAI alte 31 de posturi în administrație publică spre a fi deblocate. Așadar, primăria Târgu Jiu vrea 11 posturi libere, cele mai multe de asistent medical și consilier juridic. ”Primăria Târgu Jiu a solicitat un post de muncitor calificat contractual în cadrul biroului aprovizionare administrativ, un post de consilier în cadrul compartimentului organizare, două posturi de consilier juridic, consilier în cadrul compartimentului ghişeu unic, un post de medic specialist şi cinci posturi de asistent medical”, a declarat Liviu Diaconescu, şef Serviciu Legalitate Acte din cadrul Prefecturii. Primăria oraşului Turceni a cerut deblocarea a trei posturi, auditor intern, consilier juridic şi consilier superior.

Patru posturi vacante la Rovinari

Şi primăria orașului Rovinari a venit cu o solicitare către Instituția Prefectului. Este vorba de patru posturi printre care unul de inspector de specialitate, inspector de specialitate în cadrul compartimentului Transport, inspector de specialitate II și consilier principal în cadrul compartimentului Autorizări. Trei posturi deblocate vrea și primăria Vladimir. ”La Vladimir, primăria a solicitat deblocarea unui post de auditor asistent, consilier asistent privind protecția medicului și șofer. Primăria Godinești a solicitat deblocarea unui post de consilier asistent-registru agricol”, a adăugat Liviu Diaconescu.

Roşia de Amaradia vrea poliţist

De asemenea, primăria Padeș vrea deblocarea unui post de inspector principal și un post de consilier juridic. Primăria Roșia de Amaradia a cerut un post de inginer agronom și un post de polițist local. Două posturi le vrea și primăria Bengești Ciocadia. Aici, primarul Victor Geogia a solicitat un post de consilier juridic și un post de inspector debutant în cadrul compartimentului achiziții publice. Primăria Lelești vrea deblocarea unui post de consilier asistent în timp ce primăria Drăguțești vrea un post de inspector debutant și inspector asistent.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: