Primăria Vladimir este pregătită pentru sezonul rece

Iarna nu va lua prin surprindere autoritățile locale din comuna Vladimir, care s-au pregătit deja pentru sezonul rece. A fost făcut stocul de material antiderapant și în această perioadă se caută o firmă de deszăpezire cu care primăria Vladimir să încheie un contract. Primarul Marius Vijulan susține că materialul antiderapant nu a costat niciun leu, iar firma care va curăța străzile din localitate va fi plătită la ore de funcționare.

Deși mai este o lună până când iarna își va intra oficial în drepturi, avertizările meteorologilor, cum că o să avem parte de cea mai grea iarnă din ultimii 100 de ani, i-au mobilizat pe primarii gorjeni care și-au luat toate măsurile de precauție să nu aibă probleme în localitățile pe care le conduc.

Este și cazul primarului din comuna Vladimir, care a făcut aprovizionarea cu material antiderapant, iar acum încearcă să găsească o firmă specializată care să facă și deszăpezirea drumurilor din Vladimir. „Ne-am aprovizionat cu material antiderapant și l-am pus pe marginea drumurilor sătești și comunale, iar acum așteptăm să primim pentru drumurile județene. Dacă va ninge, materialul va fi împrăștiat cu cei care primesc ajutor social. Vreau să  vă spun că nu ne-a costat niciun ban, pentru că am luat materialul antiderapant cu cei de la ajutor social și l-am cărat cu căruțele din matca Valea Deșului. Trebuie să încheiem un contract cu o firmă pentru deszăpezire, care să aibă și utilaje ca să intervină atunci când va fi nevoie, iar noi o să-i plătim la oră. Am aprovizionat Școala de la Vladimir și postul de poliție cu lemne, pentru că restul unităților de învățământ au centrale pe gaze. În mare parte suntem pregătiți și încercăm să ne descurcăm cu costuri minime”, a precizat Marius Vijulan, primarul din Vladimir.   

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: