Primarul comunei Prigoria chiuleşte la şedinţele de consiliu

Consilierii locali din comuna Prigoria se plâng de faptul că de mai bine de şase luni, în localitate nu a mai fost luată nicio decizie pentru că primarul Emil Răgman nu se prezintă la şedinţe. Răgman se apără şi susţine că nu a lipsit decât două luni pentru că a fost bolnav şi recunoaşte că nu se prezintă la şedinţele extraordinare.

Consilierii locali susţin că nu l-au mai văzut pe primar la şedinţe de acum şase luni. Valeriu Cotojman la fel ca şi ceilalţi consilieri vor să vadă şi ei care mai este activitatea primăriei însă acest lucru este aproape imposibil. Deşi Emil Răgman convoacă şedinţele ordinare nu se prezintă. „Nu se mai poate aşa ceva. Primarul nu a venit la şedinţele de consiliu local de acum şase luni. Pur şi simplu ne ignoră, îşi bate joc de noi cum vrea. El face ce vrea în comună şi în primăria asta şi nimeni nu-l trage la răspundere. Noi de şase luni nu mai ştim nimic de ce se întâmplă în această primărie. A convocat şedinţe de consiliu şi nu a venit nici măcar o dată. Cred că ultima dată când l-am văzut a fost în luna iunie-iulie 2009. Dacă nu au mai fost şedinţe de atunci nu s-a mai luat nicio decizie în consiliul local, nu s-a mai aprobat nicio hotărâre, nu s-a mai făcut nimic. Asta e bătaie de joc. Pur şi simplu ne ignoră. El se crede totul în comuna Prigoria”, spune Cotojman.

Răgman: De ce să mă duc dacă nu spun nimic extraordinar

Emil Răgman neagă acuzaţiile care i se aduc. El spune că a lipsit de la şedinţe numai două luni, perioadă în care s-a aflat în concediu medical. Edilul din Prigoria susţine că el lipseşte ce-i drept de la şedinţele extraordinare pentru că nu se discută nimic important iar consilierii vor să ia bani de pe urma acestor şedinţe. „Nu este adevărat, sunt numai minciuni de ale lor. Cum să nu mă duc de şase luni la şedinţele consiliului local. Am lipsit decât două luni pentru că am fost în concediu medical că am avut probleme de sănătate de asta nu am putut veni dar în rest eu am fost prezent. Din câte îmi amintesc eu, consilierii nu au venit la ultimele două şedinţe din decembrie, nu eu. Credeţi că pe ei îi interesează şedinţele astea. Ei vor doar să ia bani de pe urma lor nu altceva. Ăsta este scopul lor. Ei ar vrea numai şedinţe extraordinare dar aşa nu se poate. De ce să mă duc la şedinţele astea dacă nu spun nimic extraordinar. Ei vorbesc la şedinţele extraordinare de curăţenia în comună şi de alte banalităţi care sunt normale nu extraordinare”.

Vizualizări: 86

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: