Profesoara acuzată de delapidare, eliberată

Profesoara acuzata de delapidare a fost eliberata aseara de judecatori. Carina Stegaroiu a stat doar o noapte in arest, desi firma la care a lucrat o acuza de delapidarea a circa doua miliarde de lei vechi. Judecatorii au stabilit ca ancheta se poate face cu suspecta in stare de libertate.

Judecătorii de la Judecătoria Tg Jiu nu au fost de acord cu propunerea de arestare preventivă a Carinei Stegăroiu, instituind doar o interdicţie de părăsire a localităţii timp de 30 de zile. Femeia este acuzată că, în calitate de director economic al unei firme, a falsificat mai multe ordine de plată către furnizori, iar banii îi vira în conturile familiei sale.

Judecătorii au respins cererea de arestare preventivă, dar au impus câteva condiţii pe care Carina Stegăroiu trebuie să le respecte în următoarele 30 de zile. Astfel, aceasta trebuie să se prezinte la organul de urmărire penală, sau după caz, la instanţa de judecată, ori de câte ori este chemată; - să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea sa, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemată ; - să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea instanţei de judecată; - să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nici o categorie de arme. Dacă ar fi primit mandat de arestare preventivă, Carina Stegăroiu risca să îşi piardă şi un al doilea loc de muncă, aceasta fiind lector la Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: