Propunere şocantă de la cel mai înalt nivel al fotbalului

FRF vrea neapărat să reia campionatele, la fel ca şi alte state europene, dar  FIFA propune abandonarea acestui sezon. În unele state măsura deja s-a implementat iar altele deja anunţă că vor abandona sezonul 2019 - 2020. Propunerea şocantă de la FIFA are o motivare care nu poate fi combătută cu nici un argument: „E o problemă de viață și de moarte!”.

Pandemia de coronavirus a adus fotbalul și sportul mondial într-o situație fără precedent. În timp ce unele foruri recomandă încheierea pe teren a competițiilor interne, sunt voci care cer înghețarea sezonului în toată lumea. Michel D’Hooghe, șeful departamentului medical al FIFA, avertizează asupra riscului enorm pe care îl poate reprezenta reluarea campionatelor. „E o chestiune de viață și de moarte! Nu este vorba despre bani aici! Este o problemă legată de viață și de moarte și un risc enorm!”, a declarat Michel D’Hooghe pentru Sky Sports.

Fost președinte al belgienilor de la Bruges, medicul Michel D’Hooghe spune că nu ar fi deloc indicat ca sezoanele să fie reluate până la începutul lunii septembrie, dar că cea mai indicată soluție ar fi abandonarea sezonului 2019-2020. „Este cea mai dramatică situație pe care o trăim după Al Doilea Război Mondial”, a mai spus șeful departamentului medical al FIFA. 

Vizualizări: 941

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: