Cursuri online pentru arbitri de baschet

Pasionaţii de baschet, fie jucători activi sau foşti jucători, pot să ia parte în această perioadă la cursuri online de arbitri de baschet. Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Baschet Gorj, Marius Vlaicu, îi invită pe tinerii gorjeni să apeleze la această oportunitate pentru a deveni arbitri de baschet.

Federația Română de Baschet, prin Colegiul Central al Arbitrilor de Baschet din România, anunță  organizarea, online și gratuit,  a unor cursuri de arbitri de baschet, atât pentru băieți cât și pentru fete. Tinerii care vor să urmeze aceste cursuri trebuie să aibă vârsta de minim 16 ani, şi, eventual, să fie pasionaţi de acest sport sau să îl fi practicat.

Asociația Județeană de Baschet Gorj a organizat în fiecare an cursuri gratuite de arbitrii de baschet, iar în perioada 2019 pana în martie 2020 , s-au desfășurat cursuri de arbitrii de baschet cu 4 elevi care în toamna vor devenii arbitrii divizionari. Pentru că acum aceste cursuri nu mai pot fi organizate local, federaţia a luat decizia de a le organiza online.  „Ești pasionat de jocul de baschet? Ai jucat baschet și iți dorești să rămâi în familia baschetului romănesc? Atunci, ȘCOALA DE ARBITRI DE BASCHET este o soluție! Colegiul Central al Arbitrilor de Baschet te invită să participi la cursurile Școlii de Arbitri de Baschet. Cursurile sunt gratuite şi vor fi ţinute de lectori cu o experienţă vastă în domeniul arbitrajului. Înscrierile pentru promoţia mai 2020, se fac la adresa [email protected], până la data de 10 mai 2020, iar în e-mail te rugăm să menţionezi şi următoarele date personale: numele si prenumele; vârsta; înălţimea; greutatea şi localitatea de domiciliu”, se arată în comunicatul federaţiei.

Preşedintele Asociaşiei Judeţene de Baschet Gorj, arbitru de baschet la rândul său, Marius Vlaicu, le recomanda tuturor tinerilor, atât băieți cât și fete, care au împlinit vârsta de 16 ani, să se înscrie online la Școala de arbitri de baschet pe siteul federației de baschet.

Galerie foto



Vizualizări: 579

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: