Ralbex Turcineşti a promovat în Liga a III-a

Ralbex Turcineşti – Agromec Şimian 2-0 

Fotbaliştii de la Ralbex Turcineşti au reuşit aseară promovarea în premieră în liga a treia după ce au învins campioana Mehedinţiului, Agromec Şimian, cu scorul de 2-0. Partida arbitrată de divizionarul Sebastian Colţescu a fost dominată de gorjenii care au deschis scorul pe finalul primei reprize prin Tarhat în minutul 40, scorul final fiind stabilit de Bucă în minutul 65 din11m. Ralbex a evoluat din minutul 50 în zece oameni după ce Rovenţa a primit cartonaş roşu după ce a văzut şi cel de-al doilea galben. 
Echipa antrenată de fostul „pandur” Cristi Popescu a reuşit să ajungă la baraj după ce a avut un parcurs aproape impecabil în judeţ. Gorjenii porneau ca favoriţi după tragerea la sorţi, patronul echipei gorjene, Marius Benegui precizând înaintea meciului că nu are emoţii. Ralbex va evolua astfel pentru prima dată în liga a treia deşi proiectul de a fiziona cu Pandurii pentru a deveni echipă satelit nu mai este de actualitate după ce Comitetul Executiv al FRF a luat ieri decizia interzicerii fuziunilor între cluburi. 
De promovarea celor de la Ralbex vor profita cei de la Teleşti care au ocupat locul III în Onoare şi se văd astfel nevoiţi să joace în Liga a IV-a.



Vizualizări: 159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: