Răuţ ar vrea să se angajeze manager în presă

Directorul Direcţiei de Securitate din cadrul CE Oltenia, Ion Răuţ, pare pregătit să preia orice funcţie. Chiar şi în presă. Răuţ zice că ar accepta orice poziţie din care ar putea să schimbe lucrurile, fără să spună ce ar vrea să schimbe în mass-media. Răuţ este director la Direcţia de Securitate de aproape un an, unde nu a reuşit să schimbe prea mult lucrurile. Deşi se anunţa transferarea a 600 de mineri la pază, Răuţ are doar 50 de agenţi.

Ion Răuţ ar putea fi noul director de la Minprest, după unele surse. El a fost preşedintele Consiliului de Administraţie, dar a fost dat afară pentru a fi rezolvată o problemă politică a PSD. În locul lui a fost numit fiul lui Radu Angheloiu, preşedintele PLR Gorj, partener de nădejde al PSD Gorj. Răuţ nu exclude varianta de a prelua şefia Minprest, companie condusă acum de Gabriel Giorgi, la fel de bine cum nu exclude nici o slujbă în presă.

„In materie de slujbe dvs ştiţi foarte bine că am avut mai multe poziţii, am plecat, am venit, am revenit. Dacă cineva apreciază că trebuie mişcate lucrurile dintr-o poziţie într-o altă poziţie, pentru asta să ştiţi că mă angajez. Nu mă angajez niciodată să-mi consum energia ca să-mi menţin un statut. Eu nu ţin la funcţii. Oricând. Inclusiv la dvs în presă dacă veţi avea o poziţie de manager care să schimbe lucrurile puteţi să mă contactaţi. Dacă vreţi să mă chemaţi undeva unde lucrurile să rămână pe loc nu se poate“, se prezintă directorul Ion Răuţ într-un interviu acordat Tele 3.

Deocamdată Răuţ este şef la Direcţia de pază, unde lucrurile au rămas pe loc. Ion Răuţ are 50 de agenţi, deşi se discuta de 600  de persoane. „La momentul acesta sunt peste 50 de angajaţi. Nu pot să vă dau cifre exacte. Conceptul nostru este ca paza să se realizeze în dispozitive mixte şi există un program în acest sens ca în timp noi să preluăm parte din costurile de bază“, a spus Răuţ, care a adăugat că în zonele unde pot apărea conflicte vor fi trimişi agenţii cu experienţă de la firmele de pază angajate.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: