S-a deschis Târgul de la Polovragi

Sărbătoare mare începând de azi în comuna gorjeană Polovragi unde a început deja cel mai mare târg din toată zona Olteniei. Comercianţi, meşteri populari, artişti, ciobani, dar şi un adevărat parc de distracţii se vor găsi la Polovragi spre fericirea celor care s-au hotărât deja să meargă acolo. Pentru prima dată vor fi la târg şi cinci ponei care vor întreţine atmosfera. Târgul va ţine până pe 20 iulie, inclusiv.Primarul comunei Polovragi, Ştefan Făsuescu, a anunţat deja că deschiderea oficială a târgului va avea loc astăzi însă punctul culminant va avea loc abia pe 20 iulie, de ziua Sfântului Ilie, când mai multe ansambluri populare din judeţ dar şi din afara lui vor încânta publicul prezent la Polovragi.

La târg vor fi prezenţi ca în fiecare an meşteri populari care îşi vor expune cele mai noi şi originale lucrări, sculptori, ciobani şi bineînţeles comercianţi. Deja au fost concesionate un număr de 400 de parcele comercianţilor. „O să fie ca în fiecare an obiecte artizanale, lucrate chiar de meşterii populari, pălării ciobăneşti şi articole din piele, tiribombe, maşinuţe. Pe stadion vor fi prezenţi o serie de producători din haine din piele”, a adăugat primarul Ştefan Făsuescu.

De altfel în premieră, la târgul de la Polovragi vor fi prezenţi, spre amuzamentul copiilor în special, cinci ponei. Cei prezenţi se vor putea fotografia şi juca cu micii căluţi.

Potrivit primarului, târgul va dura până pe 20 iulie inclusiv.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: