Sens giratoriu de un miliard şi jumătate, la Motru

Motrenii vor avea chiar înainte de sărbători un al doilea sens giratoriu în oraş. Sensul se va construi în faţa Casei Sindicatelor şi are ca termen de execuţie 15 zile. Suma alocată construirii acestui sens este de nu mai puţin de un miliard 540 de milioane.

Noul sens giratoriu are drept scop fluidizarea traficului în zonă, iar construirea lui vine ca urmare a unei sesizări făcute chiar de poliţia rutieră din municipiul Motru. Lucrările de execuţie nu au fost încă adjudecate nici unei firme chiar dacă licitaţia a avut loc cu trei zile în urmă. „S-au prezentat trei firme la licitaţie, una din Motru, una din Turceni şi alta din Târgu Jiu însă nu s-a adjudecat încă lucrarea pentru că am mai cerut nişte documente, credem noi că săptămâna viitoare ne decidem. Este al doilea sens din municipiu, primul este în centrul oraşului iar acesta va fi în faţa Casei Sindicatelor”, a declarat Tudor Dobrică, viceprimarul oraşului Motru.

Primăria va scoate din buzunare nu mai puţin de un miliard 540 de milioane pentru construirea sensului chiar dacă, potrivit primarului, nu este vorba de un sens giratoriu de nivelul celor de la Târgu Jiu. „Suma alocată de noi este de un miliard 540 de milioane dar ofertanţii care s-au înscris au venit cu sume mai mici. Oricum nu este vorba de un sens de nivelul celor de la Târgu Jiu pentru că Motru nu este un municipiu chiar atât de mare”, a precizat Tudor Dobrică.

Municipalitatea speră să termine lucrările chiar înainte de sărbători, lucrările de execuţie având termen 15 zile.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: