Sindicaliștii, lăsați fără apă și energie electrică

Federația Națională Mine Energie (FNME) va fi obligată să se mute din sediul din centru deoarece administrația va tăia apa și curentul. Surse din cadrul CEO spun că administrația nu vrea să mai păsuiască sindicatele și vrea cu orice preț ca membrii acestora să plece din sediul din Victoriei.

Sindicatele vor să plece din sediu, dar cu o condiție. Să li se ofere un spațiu în CE Oltenia. Conducerea CEO a transmis vineri o nouă adresă în care le spune sindicaliștilor că singurul spațiu pe care-l vor da este cel de la Mătăsari.

Dacă unii lideri nu vor să plece, alții nu văd o problemă în faptul că sindicatele sunt date afară. “Dacă dorești să faci activitate poți să faci de oriunde și oricând. Eu am spus-o de nenumărate ori, activitatea sindicală nu se termină când ai terminat programul”, a declarat liderul de la Cariera Roșiuța, Nelu Roșca.

Primul termen acordat sindicatelor a fost 1 octombrie, dar el nu a fost respectat. Cel mai probabil, de la 1 noiembrie sindicatele nu vor mai avea sediul în centru. Conducerea CE Oltenia a declarat că în sediul FNME vor funcţiona, din 2014, câteva departamente ale companiei.

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: