Șmecherul perfid și fraierul simpatic

M-a durut atât de tare dezbaterea de alaltăieri încât am plecat la un film lung de trei ore când încă nici nu se terminase bine. Tupeul nesimțit al lui Ponta dublat de rigiditatea neromânească a lui Iohannis nu au punctat deloc în contul celui de-al doilea. Românii sunt nepregătiți pentru o femeie președinte, dar chiar și mai nepregătiți pentru un neamț care tace și face, chit că omul chiar pare băiat bun. Dar iată concluziile mele reci și implacabile, bam:

1.Iohannis e nepregătit. Seriozitatea și originile nemțești nu scuză lipsa de vigoare. Să nu poți să-l bagi în corzi pe un nemernic ca Ponta e inadmisibil. La fel de inadmisibilă și lipsa de replică spontană (din nou, trebuie remarcat că Ponta e un prostălău cu tupeu, dar găunos și ușor de combătut).

2.Iohannis pe cont propriu nu a convins nici un nehotărât să-l voteze. Poate să fi convins Ponta, cu tupeul lui nesimțit, vreo câțiva nehotărâți să-l voteze pe Iohannis. Dar cred că, din păcate, a convins mai mulți ”șmecheri” cu gura mare și pensionari cu mintea mică să meargă pe mâna lui. Aș zice că în mod normal Ponta, cu prestația de prost-gust de ieri, ar fi putut convinge și câțiva dintre oamenii decenți care voiau să-l voteze să n-o mai facă, dar chiar există oameni decenți care să voteze cu Ponta?

3. Geoană a simțit-o pe pielea lui: cu un golan ori te bați golănește, ori mai bine nu te mai prezinți la cafteală. Da, și Băsescu era golan, problema la Ponta este că golănia vine pe fondul unor defecte mult mai periculoase.

4. Ăia care l-au ales pe Iohannis candidat din partea PNL + PDL sunt niște boi, ca de altfel și staff-ul său de campanie. Țara arde și baba se piaptănă nemțește cu peria de păr îmbibată în benzină. Unde ești tu, Crineee?!

5. Ăia care l-au ales pe Victor Ponta candidat din partea PSD sunt niște ticăloși. Ponta e de departe cel mai nociv candidat pe care l-a propus acest partid jegos pentru șefia țării. Pe lângă el, Ion Iliescu e Vaclav Havel.

6. Incompetenții de la ACL ar face bine să aducă următoarele poze cu Ponta, până cel târziu vineri: Ponta la Vântu, Ponta la minore, Ponta făcând sex cu Voiculescu prin glory hole-ul de la pârnaie (sau să fie Năstase? Nu ne dăm seama după semnalmente), Ponta schingiuind un cățeluș drăguț, Ponta dând foc cozii unei pisicuțe cu ochi mari și pătrunzători, Ponta furând portofelul unei bătrânici în 336 și, desigur, Ponta urinând beat pe moaștele unui sfânt important. Dacă nu au pozele astea, atunci e extrem de urgent să-l bage pe Iohannis la loc în ring, și de data asta să puncteze.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: