Sorin Cârţu nu a fost uitat de gorjeni

Fost antrenor la Pandurii în returul sezonului trecut şi o parte din turul acestui sezon, Sorin Cârţu a rămas în inimile gorjenilor. Că este aşa a demonstrat-o primirea călduroasă pe care o sală arhiplină a făcut-o antrenorului oltean la meciul caritabil la care acesta a luat parte în weekend. Plecat la cererea sa de la Târgu Jiu, fostul antrenor a acceptat să vorbească acum despre despărţirea de Pandurii, despre echipă şi relaţia sa cu jucătorii şi suporterii.

Cârţu s-a arătat extrem de marcat de problema de sănătate a micuţului Andrei şi a ţinut chiar s vorbească cu acesta înainte de ieşirea pe teren pentru meciul caritabil. „Sper să fi ajutat prin ceea ce am făcut acest copil şi mă bucur că am fost invitat la un astfel de eveniment”, a spus fostul antrenor.

Aplauze pentru Cârţu

Reacţia celor prezenţi în sală a fost neobişnuit de zgomotoasă la intrarea lui Sorin Cârţu, comparabilă doar cu reacţia la apariţia lui Hagi şi a lui Gică Popescu. „Văd că suporterii de la Târgu Jiu nu sunt supăraţi pe mine, după cum m-au primit, înseamnă că am făcut o treabă bună pe aici”, constată în glumă fostul tehnician al echipei din Târgu Jiu. „Eu am avut o relaţie destul de bună cu majoritatea fotbaliştilor şi suporterilor echipei. Sigur că un antrenor nu poate să fie totdeauna iubit de toată lumea dar în mare nu am avut probleme nici cu jucătorii şi nici cu conducerea la Târgu Jiu. Şi dacă am plecat de aici, nu am plecat din alte motive decât cele cunoscute, având problemele personale legate de atitudinea mea.

Urmăreşte transferurile la echipă

Am preferat să mă odihnesc o anumită perioadă şi după acea voi reveni”. Deşi îi cunoaşte destul de bine pe doi dintre jucătorii nou transferaţi, Cârţu spune că nu poate să spună acum dacă transferurile au fost eficiente sau nu: „Nu poţi să-i dai seama de o echipă imediat după ce s-au luat nişte măsuri ori s-au făcut achiziţii şi să spui dacă acelea au fost eficiente. Nu pot spune cât vor ajuta transferurile făcute acum, să vedem cum se comportă în campionat, la meciurile oficiale echipa şi după aceea vom putea spune dacă a fost eficient un transfer sau altul”.

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: