Supărat că Hanu trimite scrisori, sindicalistul Roşca vrea să candideze

Sindicalistul de la Cariera Roșiuța, Nelu Roșca, îl acuză pe primarul în exercițiu de la Motru, Dorin Hanu, că și-a început deja campania electorală. Roșca spune că Hanu a trimis deja scrisori electorale tuturor cetățenilor din municipiu promițând marea cu sarea. În fapt, potrivit lui Roșca, aceleaşi promisiuni se regăsesc și în campania electorală din 2008. Acest fapt l-a pus pe gânduri pe Roşca, iar în zece zile anunţă dacă se înscrie în bătălia pentru fotoliul de primar la Motru.

Luptele electorale au început la Motru mai devreme decât prevede legea. Acest lucru a fost sesizat de Nelu Roșca, prim-vicepreşedintele Sindicatului Liber Roșiuța și aspirant la funcția de primar. Roșca a declarat ieri că primarul Dorin Hanu a trimis scrisori tuturor plătitorilor de taxe și impozite din municipiu fără să-i pese că lupta electorală se dă abia din luna mai. ”Săptămâna trecută a trimis scrisori tuturor cetățenilor plătitori de taxe și impozite din Motru. Ciudat este că aceleași promisiuni care apar în scrisori se regăsesc și în campania din 2008. Eu sunt convins, și mare parte din cetățenii din Motru la fel, că Hanu nu poate face pentru acest oraș mai mult decât a făcut până acum. E clar că îl depăşeşte această funcție și orașul are nevoie de schimbare”, a declarat Nelu Roşca.

”Am propuneri de la trei partide”

Scrisorile lui Hanu par să-i fi dat un motiv în plus lui Roșca să candideze pentru funcția de primar. Spune că se va decide în maxim zece zile dacă intră în cursă sau nu. Deocamdată analizează ofertele primite din partea a trei partide politice. ”Legat de candidatura mea, în zece zile mă decid. Vreau să fac pasul acesta din partea unui partid, am propuneri din partea a trei organizații politice dar le voi anunța la momentul oportun”, a declarat Nelu Roșca.

Roșca a declarat ieri că vrea să se bage în lupta pentru scaunul de primar chiar dacă contracandidații săi sunt unii redutabili. ”Atât Gheorghescu cât și Petrescu sunt niște contracandidați redutabili. Petrescu pentru că a fost senator două mandate și a intrat în contact cu oamenii iar Gheorghescu pentru că este tânăr și ar putea da un suflu nou. Oricum, vreau măcar să ocup un post de consilier pentru că nu mai pot sta pe margine”, a adăugat Nelu Roșca.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: