Târgujianul care a găsit plastic în cârnaţi şi-a recuperat banii

Târgujianul care a găsit o pungă de plastic într-un cârnat şi-a primit banii înapoi de la magazinul alimentar de unde a cumpărat mezelurile. Inspectorii Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor a descoperit că firma producătoare este din judeţul Hunedoara. Inspectorii de aici vor „vizita“ curând această societate.

„Chiar în ziua când am primit sesizarea ne-am deplasat la unitatea de alimentaţie publică şi am identificat produsul după preţul indicat de consumator. Am verificat actele cu care s-au achiziţionat de la producător acele mezeluri. Am solicitat agentului economist să despăgubească imediat clientul, lucru care s-a şi întâmplat. Noi am verificat actele şi am stabilit că aprovizionarea cu acei cârnaţi s-a făcut de la o societate din judeţul Hunedoara, acolo îşi are sediul firma producătoare. Noi i-am înştiinţat pe colegii de acolo urmând ca ei să-şi facă treaba mai departe”, a declarat Mihaela Răducan, directoarea Oficiului pentru Protecţia Consumatorului Gorj.

Dănuţ Briceag a cumpărat la începutul săptămânii trecute o cantitate de cârnaţi de la un magazin alimentar din municipiul Târgu Jiu. Bărbatul a consumat cu familia treptat din acest produs alimentar până a găsit într-o bucată de cârnat o pungă de plastic. La momentul respectiv, vânzătoarele nu au vrut să-i înapoieze banii  iar târgujianul a sesizat Oficiul pentru Protecţia Consumatorilor.

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: