Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Terase fără autorizație, în târgul săptămânal

Oamenii legii au continuat duminică acțiunile de control și prevenire, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19. În total, 191 de polițiști, jandarmi și polițiști locali, lucrători ai ISU Gorj, reprezentanți ai ANPC, ANSVA și Ministerului Sănătății au acționat în zone aglomerate, unităţi de alimentaţie publică şi zonele adiacente acestora, terase și mijloace de transport în comun.

Două societăți comerciale cu sediul social în orașul Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea, au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, întrucât au desfășurat activități comerciale în târgul săptămânal organizat pe raza comunei Polovragi, prin intermediul a două terase,fără a avea autorizație de funcționare.

Totodată, polițiștii au dispus ca măsură complementară și confiscarea sumei de aproximativ 3.000 de lei.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate în total 12 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 10.000 de lei, din care 6 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, în valoare de 1.000 de lei.

Alte 6 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.12/1990, privind protejarea populație împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite, în valoare totală de 9.000 de lei.

În cadrul acțiunilor, au beneficiat de activitățile informativ-preventive și au fost verificate 622 de persoane, 60 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate/alte zone de interes, precum și 109 mijloace de transport în comun/ mijloace de transport de agrement.

"Forţele de ordine vor desfăşura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă.

De asemenea, au fost desfășurate acțiuni de informare a cetățenilor cu privire la măsurile impuse, pe raza întregului județ, privind obligativitatea purtării măștii de protecție și păstrarea distanțării pentru toate persoanele prezente, în următoarele spații publice: piețe, parcare piețe, stații mijloace de transport în comun, zone de promenadă-zona centru și parcurile din Municipiul Târgu Jiu și orașele/comunele din județul Gorj", a transmis IPJ Gorj

Vizualizări: 1,961

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: