UNPR Gorj a stabilit candidaţii pentru funcţiile obţinute de la PDL

Reprezentanţii Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR) Gorj au stabilit pe cine vor susţine pentru funcţiile pe care le-au obţinut în urma protocolului semnat cu PDL Gorj.

Uneperiştii au anunţat doi candidaţi pentru funcţia de director adjunct a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj (AJOFM). Este vorba de Dorin Pârcălăboiu şi consilierul superior din cadrul instituţiei, Romeo Chiriac. „Doresc să trimitem la concurs oameni cu experienţă, cu responsabilitate, care să ofere cetăţenilor servicii publice de calitate. La Agenţia Judeţeană de Muncă avem deja două propuneri şi din cele două ne vom decide”, a declarat Marius Vlaicu, preşedintele UNPR Gorj.   

Postul de adjunct de la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Gorj îl păstrează pentru actualul director adjunct, Constantin Şarapatin. La Comisariatul pentru Protecţia Consumatorului vor merge pe mâna lui Mădălin Giurcău, cel care la ultimul concurs pentru această funcţie a obţinut nota doi. Pentru funcţia de director al Direcţia Sanitar Veterinară şi Siguranţa Alimentelor Gorj (DSVSA) uneperistii îl susţin tot pe Ion Iliuţă, actualul director, care a şi semnat adeziunea la UNPR. „Încă de anul trecut domnul Iliuţă este membru al UNPR“, a precizat Marius Vlaicu. 

O altă funcţie de conducere câştigată de UNPR în urma protocolului cu PDL este şi cea de director adjunct în cadrul Direcţiei Stabiliri şi Plăţi Prestaţii din cadrul Casei de Pensii Gorj, post ce urmează să fie ocupat de Daniela Negoiţă.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: