Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Valeria Iriza: Promovarea mea, o ambiţie politică a soţului

Numirea Valeriei Iriza, fostului deputat PSD Scarlat Iriza în funcţia de director al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie Copilului (DGASPC) Gorj, a fost doar o ambiţie politică a soţului, a spus acesta într-o emisiune la Gorj Tv.

Vestea că postul va fi vacant, directorul Constantin Preoteasa aşteptându-şi decizia în aceste zile, a scos la iveală mai multe interese faţă de această funcţie. Printre cei interesaţi părea şi Scarlat Iriza, care spunea că soţia sa ar fi potrivită, dat fiind că lucrează în instituţie. Dorinţa soţului a creat probleme acasă. „Au fost foarte multe discuţii şi nu a fost o dorinţă a mea proprie, ci a fost mai mult o ambiţie a soţului, pe linie politică. Nu mi-a cerut părerea, am avut discuţii acasă, dar a vrut să vadă o părere a colegilor din partidul din care face parte. Unii au avut o părere negativă, unii pozitivă“. Valeria Iriza a declarat că noul post ar însemna doar îndatoriri pentru cp financiar nu este o diferenţă majoră. Preferă actualul post. „Eu am un salariu destul de bun pe funcţia pe care o ocup şi dacă aş fi promovată pe funcţia rămasă vacantă în urma pensionării domnului director Preoteasa nu aş câştiga cu absolut nimic mai mult ci doar încărcarea obligaţiilor şi sarcinilor“, a încheiat acesta.

Acest post mai era dorit şi de fiul vicepreşedintelui PSD Puiu Diaconescu, Laurenţiu Diaconescu.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: