Viceprimarul din Turcineşti, spălător de maşini

Viceprimarul comunei Turcineşti, Dumitru Modrea, a renunţat pentru câteva ore la administraţie pentru a arăta că-şi poate câştiga existenţa şi practicând o altă meserie, cea de spălător auto. În câteva zeci de minute acesta a făcut un TIR să arate ca nou. Şi asta nu e tot. A spălat şi covoare. Toate acestea pentru a-i oferi Anei Maria, o fată de 6 ani din comuna Turcineşti, un cadou de la „iepuraş“. Cum s-a descurcat acesta şi cum a primit micuţa Ana Maria, orfană de tată, că a venit iepuraşul şi la ea puteţi vedea urmărind emisiunea „Meseriaşi de Ocazie“ , difuzată în această seară începând cu ora 19 la Gorj TV.

Dumitru Modrea a renunţat la cravată şi costum şi a îmbrăcat salopetă şi cizme de cauciuc. A pus mână pe furtun şi a trecut la spălat autoturisme. Nu a obosit prea tare întrucât la spălătoria în cauză totul este automat, angajatul nu trebuie decât să apese pe câteva butoane şi să care covoarele, cu ajutorul unui cărucior, în sala de uscare. El a demonstrat astfel că poate face şi altceva în afară de a lucra în administraţia locală. Pentru munca depusă a primit nota 9. Administratorul spălătoriei a precizat că nu i-a acordat punctaj maxim tocmai pentru a-l determina să mai practice meseria de spălător auto.

Banii câştigaţi de către Dumitru Modrea din spălarea maşinilor şi a covoarelor au ajuns la Ana Maria, o copilă de şase ani din satul Horezu, comuna Turcineşti. Orfană de tată, micuţa este crescută, alături de fratele său în vârstă de 18 ani, de către mamă. Cei trei trăiesc dintr-un venit de 300 de lei dar nu au cerut niciodată nimic nimănui, iar mama şi fiul muncesc în gospodărie pentru a avea strictul necesar.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: