Viceprimarul Dobrică: “Mă aştept să mai fie atacuri la adresa mea”

Viceprimarul oraşului Motru a răspuns ieri atacurilor din ultima perioadă. Tudor Dobrică spune că nu se justifică atitudinea unor politicieni de moment ce el nu candidează pentru funcţia de primar. După ce a făcut plângere penală împotriva senatorului Ion Ruşeţ, edilul local consideră acuzaţiile aduse de către consilierul local Constantin Colţatu ca fiind rezultatul legăturii de rudenie dintre acesta şi Ilie Petrescu.

Trei persoane cu funcţii importante au făcut declaraţii de presă defăimătoare la adresa viceprimarului Tudor Dobrică, în aproximativ două săptămâni.  Viceprimarul spune că se aşteaptă să mai apară atacuri la adresa lui. “Mă aştept să mai apară atacuri la adresa mea pentru că foarte mulţi cred că în acest fel câştigă voturi. Oricum am fost sportiv şi pot să duc. Trebuie să mă gândesc dacă am avut vreo altercaţie cu vreo persoană la grădiniţă că s-ar putea să vină cu declaraţii de presă. În permanenţă am legături cu oamenii dar nu de acest gen. Este normal să merg pe stradă şi să stau de vorbă cu ei întrucât administrez domeniul public şi privat, mă ocup de toate serviciile de salubrizare, urbanism şi de operatori”, a precizat viceprimarul de <-xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />la Motru.

Atacuri la Ilie Petrescu

Primul care a ieşit cu atacuri la adresa vicelui din Motru a fost senatorul PDL Ion Ruşeţ, care a spus că lupta se dă cu acesta nu cu primarul Dorin Hanu. Ruşeţ a precizat că Dobrică are legături de tip mafiot şi că dirijează tot în Motru făcând treburile murdare din primărie. O parte din acuzaţiile acestuia au fost întărite şi de către Florentin Gheorghescu, candidatul PDL la Primăria Motru. În urmă cu două zile, Constantin Colţatu, consilier local PRM a declarat unui post de radio că a fost bătut de către Dobrică în campania din 2008. “Împotriva domnului Ruşeţ am făcut o plângere penală, iar organele de control îşi vor spune părerea. Dânsul va trebui să spună care sunt persoanele cu care am legături de tip mafiot. În ceea ce îl priveşte pe domnul Gheorgescu, acesta nu cu mine ar trebui să războiască. Eu nu candidez la Primăria Motru. În legătură cu interviul lui Constantin Colţatu cred că acesta a fost pus de către Ilie Petrescu să iese în presă cu diferite declaraţii întrucât Petrescu este naşul său. Dacă a fost bătut de mine în campania din 2008, cum se face că abia acum a reacţionat”, a precizat Tudor Dobrică.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: