Vor cu Timişoara în play-off

Ca şi calificaţi în play-off după victoria de senzaţie cu Mureş, baschetbaliştii lui Nikolic au deja o favorită pentru primul tur al turneului final. Vor să pice cu Timişoara, echipă împotriva căreia au un palmares pozitiv în ultimii ani şi pe care au bătut-o recent la Tg Jiu.

În proporţie de 99,99 la sută, Energia va încheia sezonul regulat pe locul 8, adică ultimul care duce în play-off. Oamenii lui Nikolic nu pot urca mai sus şi numai o catastrofă de proporţii îi poate coborî. Energia joacă în ultima etapă la Iaşi, echipă ce a pierdut toate cele 27 de meciuri din acest sezon.

Atac spre Banat !

Calculele sunt simple. În cazul în care Energia va termina pe 8, va juca în primul tur din play-off cu echipa ce va încheia pe primul loc sezonul regulat. Aceasta se va alege dintre Timişoara şi Mediaş iar gorjenii le ţin pumnii bănăţenilor. „Sincer, ne-am dori cu Timişoara. Suntem o echipă de luat în seamă şi cred că vom reuşi o surpriză”, spune cel mai bun jucător din meciul cu Mureş, Adrian Guţoaia. „Cred că vom juca cu Timişoara, ceea ce pentru noi ar fi foarte bine. Ne-am dorit să nu picăm cu Asesoft, Dumnezeu ne-a ajutat iar Timişoara este adversarul perfect pentru noi, sunt foarte optimist. Primele două jocuri din play-off se vor juca la Timişoara, presiunea va fi pusă pe echipa gazdă şi noi ştim cum să jucăm împotriva lor. Pentru ei nu va fi uşor”, avertizează şi sârbul Nikolic.

„Promit că în play-off nu o să mergem doar ca să jucăm. Vreau să facem cel puţin două jocuri în play-off la Târgu Jiu. Am promis o surpriză. Play-off-ul e altă competiţie.”

Slobodan Nikolic, antrenor Energia

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: