Zece baruri din Târgu Jiu interzise traficanţilor de droguri

Tribunalul Gorj a pronunțat pedeapsa pentru patru din cei cinci tineri din Gorj, acuzaţi de trafic de droguri, verdictul fiind dat în contextul în care toţi şi-au recunoscut faptele şi au cerut clemenţă. Interesant este că toţi cinci au primit interdicţie să intre în zece din cele mai frecventate baruri din Târgu Jiu, unde aceştia obişnuiau să îşi caute clienţii.

Dosarul a fost unul instrumentat de DIICOT, ancheta fiind extrem de discretă, fără vâlvă în presă, asta poate şi pentru că, după cum veţi vedea, „iarba” era distribuită unor clienţi prin localuri destul de cunoscute de prin oraş. Cristian Rică Modrogă, Claudiu Dorinel Dan, Luca Vasile Dijmărescu, Daniel Cristian Colac şi Ioan Alexandru Crişan sunt membrii grupului infracţional anihilat în toamna anului trecut, doi dintre ei fiind originari din Teleşti. Aici au cultivat canabisul, iar în localurile din municipiu şi-au căutat clienţii, atunci când poliţiştii l-au prins unul dintre membrii grupării menţionând că vroia să dea şi el „prosteală” la lume, dar că nu ar fi făcut nimic ilegal.

Şi-au recunoscut fapta

Magistratul de caz, Gheorghe Constantinescu, a ascultat pledoariile avocaţilor inculpaţilor şi a ţinut cont de faptul că toţi şi-au recunoscut faptele, fiind pentru prima dată când au de-a face cu oamenii legii. În acest context, indivizii au primit pedepse de câte 3 ani închisoare şi un an de interzicere a unor drepturi civile, puşcăria fiindu-le înlocuită cu suspendarea executării sub supraveghere a pedepsei pe un termen de încercare de cinci ani, pentru Dijmărescu nefiind dat un verdict, în cazul său făcându-se o disjungere cu termen înainte de Paşti.

Verdictul instanţei nu le mai permite indivizilor respectivi să mai calce prin localurile în care îşi căutau clienţi. „Să nu frecventeze barul S.C. „LUKHI FROY IMPEX” S.R.L. Tg.Jiu, Cazinoul „MILION” Tg.Jiu, Clubul „CARACTERE” Tg.Jiu, Clubul de Internet „DEXTER” Tg.Jiu, Cafeneaua „CAIRO” Tg.Jiu, Cafeneaua „ANA” (fostă SUPER 2000), Cafeneaua „MOTZART” din str. 23 August, Barul „MISTIC CAFE” din Tg.Jiu, Barul „IRIS” din str. Siretului şi Barul „BELFAST” din str. Olteniţei Tg.Jiu”, se arată în sentinţa instanţei, tuturor fiindu-le interzis să mai ia legătura unii cu alţii. Verdictul de acum nu este unul definitiv, putând fi atacat cu apel.

Vizualizări: 397

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: