Zilele Colegiului „Gheorghe Magheru”

Elevii dar şi profesorii de la Colegiul Naţional „Gheorghe Magheru” sărbătoresc săptămâna aceasta zilele liceului printr-o serie de manifestări care mai de care mai interesante. Sărbătoarea debutează azi cu mai multe concursuri de cultură generală şi se va încheia vineri cu un bal mascat.

„Astăzi începem o serie de activităţi menite a pune în valoare zilele liceului nostru prin mai multe manifestări culturale. Profesorii au pregătit mai multe concursuri de cultură generală la care participă elevii din liceu”, a declarat Marius Buzerea, directorul Colegiului Naţional „Gheorghe Magheru” din Târgu Jiu.

Tot astăzi, elevii şi profesorii vor depune coroane de flori la monumentul şi la mormântul Generalului Gheorghe Magheru din Târgu Jiu.

Ziua de azi se va încheia cu un spectacol de teatru oferit de actorii Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”. „Începând cu ora 18.30 va avea loc la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” piesa „Femeia ca un câmp de luptă în războiul din Bosnia” la care sunt aşteptaţi elevii, părinţii şi profesorii”, a precizat Marius Buzerea.

Vizualizări: 69

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: