A făcut accident şi a părăsit maşina cu un rănit în ea

Un bărbat din Târgu Jiu s-a răsturnat cu maşina, în comuna Ţânţăreni, a rănit o persoană care se afla în maşină, dar a părăsit locul accidentului.

Potrivit poliţiştilor, accidentul a avut sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01:30. Poliţiştii din Turburea au fost sesizaţi de colegii lor din Filiaşi cu privire la faptul că T.D., de 36 ani din comuna Ţînţăreni se află internat la Spitalul Filiaşi fiind victima unui accident de circulaţie produs pe raza comunei Ţânţăreni.

Oamenii legii au stabilit că A.I., de 46 ani din Tg-Jiu a avut un accident în localitatea Floreşti, părăsind partea carosabilă răsturnându-se pe partea dreaptă a drumului, după care a fugit de la locul accidentului.

„În urma impactului cu solul a rezultat accidentarea lui T.D., pasager în autoturism, care a plecat la domiciliu, ulterior prezentându-se la Spitalul Orăşenesc Filiaşi, judeţul Dolj, solicitând îngrijiri medicale“, se arată pe nota de presă a poliţiei.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, fapte prev. şi ped. de art.184 alin1 şi 3. şi art. 89 alin 1.   

Vizualizări: 248

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: